Ledige jobs

I GladTeknik A/S søger vi løbende dygtige medarbejdere, der har lyst til at blive en del af vores team.

”Vi tør godt sige, at vi er Danmarks mest inkluderende arbejdsplads. 80 % af vores medarbejdere har en diagnose. Og her SKAL være plads til alle. Du skal ikke passe ind i en boks. Du har fx indflydelse på alt fra dine arbejdstider til hvilken computer og mus, du helst vil have.” Det fortæller stifter af – og direktør for – GladTeknik Mathias.

Har du hørt om GladTeknik?

Vi er et væksteventyr. Bare i 2023 er vi vokset fra 11 til 41 medarbejdere. Især efter Mathias i januar 2023 deltog i ”Løvens Hule”, tog det fart. 

Kort fortalt fikser vi hos GladTeknik en meget bred vifte af elektronik. Det gælder selvfølgelig pc’er og alle Apple-produkter og vi løser netværksproblemer for både private og erhvervskunder. Men vi tager os også af fx DJ-udstyr og robotarme. Hos os – på kontoret i Hvidovre – bliver du på ingen måde en del af en helt almindelig arbejdsplads. Det er vi stolte af.

”Der bliver virkelig lyttet til en som menneske, og der er altid plads til at begå fejl. Jeg har selv infantil autisme, og jeg kunne ikke forestille mig at arbejde andre steder”. Det fortæller vores kundesupport-guru Nikolaj, som gennem de seneste 4½ år har hjulpet mere end 10.000 kunder. 

Se historien om hvordan GladTeknik startede.

indlevering odense

Apple- og PC-tekniker og IT-supporter

Brænder du for at arbejde med support og reparation af computere?
Vi søger en ny Apple- og PC-tekniker og en IT-supporter til GladTekniks afdeling i Hvidovre.

Vejle GladTeknik 1

Salgskonsulent – få endnu flere glade kunder til GladTeknik

Vil du være med til at skaffe nye erhvervskunder? Og fortælle vores særlige historie, som altid vækker interesse hos kunderne, når du har dem i røret?

ChatGPT4

Full-stack webudvikler

Har du erfaring med TypeScript, JavaScript og SQL-databaser? Vil du helst være en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til at være den, du er? Til at begå fejl? Og til at prøve nyt? 

Vejle GladTeknik 1

Kundesupporter – snak med Danmarks gladeste kunder

Brænder du for at arbejde med support og reparation af computere?
Kunne du tænke dig at være med i et team af de bedste teknikere i Danmark?

Ledige jobs 1

Udkørende tekniker

Vi søger en ny udkørende tekniker til vores afdeling i Hvidovre.

Sådan bliver du vores nye kollega

Hvis et af jobbene lyder som det helt rigtige for dig, så send din ansøgning til: [email protected]  Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt: Det vi gerne vil have fra dig er:

  1. en kort motiveret ansøgning
  2. et CV (evt. med billede)

Vi behøver nødvendigvis ikke en ansøgning, du er også velkommen til at sende dit CV på mail, hvor du blot skriver en kort besked om, hvorfor du synes, det kunne være interessant for dig. 

Din første dag hos GladTeknik: Tidligst muligt. 🙂

Vi glæder os til at høre fra dig.