iPad Mini reparation
Er din iPad mini gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPad mini til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad mini reparation

iPad mini serien har efterhånden mere end et årti på bagen. Serien blev nemlig lanceret helt tilbage i 2012 og har været et hit lige siden. I skrivende stund er det blevet til seks generationer, og flere er formentlig på vej. Leder du også efter en iPad, som du nemt kan tage med på farten, så er en iPad mini et godt bud.

Selvom flere af de ældre iPad mini modeller ikke længere er at finde på hylderne, så kan de eksisterende enheder naturligvis repareres, hvis uheldet er ude. Vi har i flere år repareret de små og praktiske iPads, så vi er vant til at håndtere både skærmskader, defekte batterier osv. 

Stor erfaring med reparation af iPad mini (alle seks generationer)

iPad mini blev, som nævnt i indledningen, lanceret i 2012. Siden er der sket meget, og nye mini modeller har set dagens lys. Hvad end din iPad er fra den ene eller anden generation, så kan vi reparere den. Vi tilbyder reparation af følgende generationer:

  • 1. generation fra 2012
  • 2. generation fra 2013
  • 3. generation fra 2014
  • 4. generation fra 2015
  • 5. generation fra 2019
  • 6. generation fra 2021

Du kan altid kontakte os for hjælp til at finde ud af, hvilken generation din iPad mini er fra, hvis du ikke er sikker på dette. 

Bestil tid til en reparation i dag og få glæde af vores mange års erfaring og store ekspertise.

Er skærmen på din iPad mini ridset eller flækket?

iPad mini er udstyret med en 7.9” eller 8.3” stor skærm, alt efter generation. Det er en beskeden skærmstørrelse, men ikke desto mindre kan det være praktisk med denne størrelse i flere anledninger.

Selvom skærmen er lille, og enheden derfor er let at håndtere, så kan du være uheldig at tabe den ud af hænderne. Taber du den, og lander den skidt, så kan skærmen få ridser eller mere omfattende skader. Dette kan skabe et behov for et skærmskift. Behovet for et skærmskift dækker vi naturligvis. Du har også mulighed for at få skiftet bagcoveret, hvis det også er gået i stykker. 

Er batteriet i din iPad mini blevet dårligt?

Du bruger formentlig din iPad mini ofte og i mange timer ad gangen. Er det korrekt antaget, så er det også forventeligt, at det på et tidspunkt vil kunne mærkes på batteritiden. Enheden bliver dårligere til at holde strøm, og på et tidspunkt beslutter du dig måske for at få skiftet batteriet.

Skal vi skifte batteriet i din iPad mini? Så indlevér blot tabletten til reparation på et af vores værksteder eller indleveringssteder i København eller et andet sted på Sjælland. 

Væskeskadet iPad mini 

iPad mini er desværre ikke en vandtæt tablet. Du kan derfor ende med at have en væskeskadet tablet, hvis du er så uheldig at spilde kaffe eller vand på enheden. Væskeskader kan også opstå, hvis du taber din iPad mini ned i toilettet. 

Større mængder væske kan beskadige din iPad mini, men vær opmærksom på, at skaderne ofte kan udbedres. Lad os kigge på enheden for en vurdering af omfanget. 

Vi kan ofte klare reparationen på under 24 timer

Du er vant til altid at have din iPad mini lige i nærheden, og derfor vil du selvfølgelig ikke undvære den i længere tid end højst nødvendigt. Det har vi forståelse for, og af samme grund gør vi alt, hvad vi kan for at holde ventetiden nede. I de fleste sager klarer vi reparationen på under 24 timer.  

Hvad koster en iPad mini reparation?

Vil du gerne have repareret din iPad mini, men vil du i første omgang gerne kende prisen på reparationen? I givet fald skal du ikke holde dig tilbage med at skrive eller ringe til os. Så kan vi hurtigt beregne en pris på den givne reparation. 

Har du brug for reparation af din iPad Mini?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad Mini. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.