PlayStation Reparation

Har din PlayStation behov for reparation?
Vil den ikke tænde eller larmer den meget?
Hos GladTeknik kan vi hjælpe!

Er din PlayStation holdt op med at virke?

Er det overophedning, blinkende lamper eller en ikke-fungerende harddisk? Uanset om det er en PlayStation 1, 2, 3, 4 eller 5, du har været uheldig med, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper med alle typer af fejl. Lige fra stort til småt, fra de typiske til de mest obskure problemer, kan GladTeknik hjælpe.

Hvor lang tid tager reparationen?

Reparationstiden afhænger af, hvilken type enhed der fejler noget. Det kan tage alt fra et par timer til flere dage, men vi holder dig løbende orienteret gennem forløbet.

Er det muligt at reparere alle PlayStations? Også de gamle?

Det er sjældent, at det ikke er muligt at reparere elektronik; det gælder også din PlayStation – uanset alder og model.

Playstation reparation

PlayStation reparation og service

Vi reparerer disse modeller:

Der findes en række forskellige modeller af PlayStations. Alt fra den nyeste (august 2022) PlayStation 5 til den håndholdte PSP, men reparerer vi også de andre modeller?

Her er eksempler på, hvad vi arbejder med

 • PlayStation 5
 • PlayStation 4
 • PlayStation 3
 • PlayStation 2
 • PlayStation 1
 • PSP

Det kan virke overvældende, hvis du ikke er så teknisk stærk. Hold dig ikke tilbage fra at kontakte os – så kan vi fortælle, om vi kan hjælpe.

Typiske problemer

Ligesom anden elektronik kan PlayStations fejle. Det kan fx dreje sig om

 • Overophedning
 • Skadede USB porte
 • Funktionsfejl på harddisken
 • Blinkende lys
 • Problemer med software

Ikke alle modeller får de samme fejl. Lad os kigge på din PlayStation og se, hvad der er galt, og hvad vi kan gøre.

Reparation af PlayStation modeller

Spørgsmål og svar

Hvorfor virker min PlayStation ikke?

Du har en PlayStation 1, 2, 3, 4 eller 5, der ikke virker, som den burde. Men du er i tvivl om, hvad spillekonsollen fejler. Hvis det er korrekt, bør du indlevere den hos GladTeknik. Så kan vi lave en fejlfinding og på den måde finde fejlene. Det kan f.eks. være, at din PlayStation ikke vil tænde, at den larmer meget, når du bruger den eller noget helt tredje. Vi identificerer problemet og løser det.

Hvor kan jeg få repareret min PlayStation?

Du bør, medmindre du har den fornødne viden og det rette værktøj, ikke selv reparere din PlayStation, hvis den er i stykker. I stedet bør du få en tekniker fra vores team til at håndtere reparationen. Så kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne, og at du får din PlayStation tilbage i fremragende stand. Vi har repareret mange PlayStations gennem tiden, og vi kan også reparere din.

Skal vi reparere din PlayStation?

Er du nervøs for, at din PlayStation ikke kan reddes? Tag fat i os – vi er altid parate til at hjælpe. Klik ind på vores bookingside, ring os op, send os en e-mail eller udfyld kontaktformularen. Så giver vi dig et godt tilbud.