Playstation Reparation

Har din Playstation behov for reparation? Vil den slet ikke tænde eller larmer den rigtig meget? så kan vi her hos GladTeknik hjælpe dig

Er din PlayStation stoppet med at virke? Så læs mere her! 

Om det er overophædning, blinkende lamper eller ikke fungerende harddisk. Selvom det er en PlayStation to, tre, fire eller fem som du har været uheldig med, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper med alle typer fejl, alt fra stort til småt, de typyiske til de mest obskure problemer, så kan GladTeknik hjælpe dig med dit problem.

hvor lang tid tager reparation?

Hvor lang tid det tager, varierer, da det kommer an på hvilken type af enhed, der fejler noget. Det kan tage alt fra et par timer til flere dage, men vi holder dig løbende orienteret gennem forløbet.

Er det muligt at reparerer alle PlayStations? Også de helt gamle? 

Det er sjælendt, at det ikke er muligt at reparerer elektronik, og det gælder også for din PlayStation uanset alder og model.

Playstation reparation

Playstation reparation

Hvilke modeller reparer vi?

Der findes en række forskellige modeller af PlayStations. Der findes alt fra den nyeste model PlayStation 5 til den håndholdte PSP, men er det nu også alle modeller vi repararer?

Her er eksempler på, hvad vi arbejder med:
–  Playstation 5
–  Playstation 4
–  Playstation 3
–  Playstation 2
–  Playstation 1
–  PSP

Det kan måske virke overvældende, specielt hvis du ikke selv er så teknisk stærk. Hold dig derfor endelig ikke tilbage fra at tage kontakt til os – så kan vi fortælle, om vi kan hjælpe dig.

Typiske problemer

Ligesom meget andet elektronik oplever PlayStaions også fejl heriblandt:

  • Overophædning
  • Skadet USB porte
  • Funktionsfejl på harddisk
  • blinkende lys
  • Software problemer

Fejl vil selvfølgelig varier mellem modeller.

Playstation reparation

Skal vi reparerer din Playstation?

Hvis du er nervøs for, om din Playstation ikke kan redes, så tag fat i os – vi er altid parat til at hjælpe. Klik ind på vores bookingside og ring os op, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi give dig et godt tilbud.