iPad reparation
Er din iPad gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad

Er din iPad i stykker? Og foretrækker du at overlade reparationen til en professionel og erfaren reparatør? Så er du gået rigtigt. GladTeknik beskæftiger en lang række dygtige teknikere, der bl.a. har stor erfaring med at reparere iPads.

Uanset om du skal have udskiftet en ødelagt skærm på din iPad, om din iPad ikke kan oplade, eller om batteriet er dødt, kan vi hjælpe. Vi udfører alle de gængse reparationer – til yderst konkurrencedygtige priser. De fleste reparationer af iPads kan klares på under 24 timer hos GladTeknik. 

Reparation af iPads i København og omegn

GladTeknik har base i Hvidovre, men da vi har indleveringssteder flere steder i København og andre steder på Sjælland, henvender vi os til kunder i et stort område. Vores indleveringssteder er lette at komme til med både bil, cykel og offentlig transport såvel som på gå-ben. Nederst på siden finder du det indleveringssted, der ligger tættest på dig.

Hvis du bor i København eller et andet sted på Sjælland, kan du få repareret din iPad både hurtigt og billigt hos os. Ønsker du at komme foran i køen og spare tid, skal du oprette din sag hjemmefra. Det kan du hurtigt gøre på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail, hvis du ønsker en reparation af en iPad.

Her kan du indlevere din iPad til reparation

Vores liste over indleveringssteder er efterhånden lang. Du kan naturligvis indlevere din iPad til reparation i Hvidovre, hvor vi har værksted, men der er også mulighed for indlevering i Farum, Herfølge, Herlufmagle, på Frederiksberg og på Amager m.v. Indlevering til vores indleveringssteder sker efter aftale. Umiddelbart efter du har indleveret din iPad, vil en tekniker blive sendt ud for at hente den, så vi hurtigst muligt kan udføre den nødvendige reparation. 

iPad til reparation

iPad fejlsøgning og reparationer

GladTeknik tilbyder en lang række reparationer af iPad

iPads er tablets i den helt høje ende af kvalitets-spektret. At kvaliteten er i top er dog ikke ensbetydende med, at enhederne ikke kan gå i stykker. Selv hvis du passer rigtig godt på din iPad ved f.eks. at anvende cover, taske og panserglas, kan behovet for en reparation opstå, hvis du er uheldig. Når det sker, kan du kontakte os – GladTeknik er nemlig din professionelle iPad-reparatør i København og omegn. 

Flere ting kan indikere, at din iPad kræver en reparation. Det kan f.eks. være, at skærmen er revnet, at du ikke kan tænde den, at du ikke kan oplade den, at mikrofonen ikke virker eller noget helt femte. Uanset hvad der er galt, vil en reparation gøre din iPad så god som ny igen. 

Vi tilbyder følgende iPad reparationer:

  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af batteri
  • Udskiftning af ladestik
  • Udskiftning af knapper (home-knap, volume-knapper m.v.)
  • … og en række andre reparationer!

Er du i tvivl om, hvad der er galt med din iPad, tilbyder vi selvfølgelig også at lave en indledende undersøgelse. Vores teknikere kender til alle de gængse fejl og defekter, så vi kan også finde frem til fejlen(e) på netop din iPad. 

Er skærmen på din iPad gået i stykker?

Skærme på iPads er i høj kvalitet, men taber du din iPad på gulvet, eller udsættes skærmen på anden vis for stød eller slag, er der risiko for, at den går i stykker. Har du lært det på den hårde måde, og står du lige nu med en iPad med en knækket skærm, kommer vi dig til undsætning. 

Skærmen på din iPad er enhedens vigtigste enkeltstående del. I mange tilfælde vil du kunne fortsætte med at bruge enheden, selvom skærmen er gået i stykker, men det kan være sværere at se noget på skærmen. Der er desuden risiko for, at du får splinter i fingrene. Derfor er det sund fornuft at bestille en reparation af skærmen på din iPad så hurtigt som muligt.

Er batteriet i din iPad dødt?

Selv kvalitetsbatterier har en begrænset levetid. Det gælder også for de batterier, der sidder i iPads. Apple arbejder konstant på at gøre batterierne bedre og mere holdbare, men på trods af det kan du opleve, at batteriet i din iPad enten er blevet dårligt eller er defekt. 

Løber din iPad tør for strøm i tide og utide, eller kan enheden slet ikke oplade, kan det skyldes, at batteriet er defekt. Løsningen kan være at skifte batteriet. Sidstnævnte problem, med at enheden ikke kan oplade, kan også skyldes, at indgangen til ladestikket er fyldt med støv og snavs. 

iPad reparatør

iPad skal repareres

Vi reparerer disse iPad-modeller

Siden den første iPad blev lanceret i 2010 – for mere end et årti siden – er der blevet lanceret den ene nye iPad efter den anden. I dag er der så mange forskellige generationer og modeller af iPads, at det er svært at holde tal på dem. 

Hos GladTeknik reparerer vi både nyere og ældre iPads, så du kan helt sikkert også finde din iPad på listen herunder. 

Listen finder du nedenfor:

Findes din iPad-model på listen, kan du bestille en reparation allerede i dag. Foruden iPads reparerer vi bl.a. MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro og mange andre enheder fra Apple. Reparation af iPhone hører også til vores specialer. 

Din enhed bliver repareret af en iPad-reparatør med mange års erfaring

iPads er svære og komplicerede at reparere for den gennemsnitlige ejer. På grund af faren for at forværre skaden fraråder vi, at du kaster sig ud i gør-det-selv reparationer. I stedet kan du indlevere din iPad hos GladTeknik, hvor en dygtig reparatør er klar til at give enheden nyt liv. 

I vores team har vi teknikere med mange års erfaring i at udføre reparationer af iPads. Disse mange års erfaring og den dertilhørende ekspertise får du glæde af ved at vælge os som din foretrukne reparatør. 

Vi bruger reservedele af højeste kvalitet og yder garanti for tilfredshed

Foruden stor ekspertise og mange års erfaring, bryster vi os af at bruge reservedele af højeste kvalitet. Vi ønsker at levere din iPad tilbage i den bedst mulige stand, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af hverken de anvendte reservedele eller det udførte arbejde. Det er vigtigt for os, at du som kunde er fuldkommen tilfreds med reparationen, og derfor yder vi garanti for tilfredshed.

Spørgsmål og svar

Hvad koster reparation af en iPad?

Reparationer af iPads spænder vidt. Nogle er simple og hurtige at udføre, mens andre er komplicerede og tidskrævende at udføre. Det påvirker naturligvis priserne, som kan variere fra reparation til reparation. Foruden tidsforbruget afhænger priserne på reparationerne af de nødvendige reservedele og priserne på dem. Ønsker du et uforpligtende tilbud på reparation af din iPad, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvornår giver det mening at få repareret en iPad?

  • Det giver økonomisk mening at få repareret en iPad, hvis reparationen koster mindre, end hvad en ny iPad vil koste. For at finde ud af, om det er tilfældet, skal du indhente et tilbud.
  • Et andet godt argument for at få repareret en defekt iPad er, at det er det bedste for miljøet. Det er meget ressourcekrævende både at producere og bortskaffe elektronik herunder iPads. Du kan læse vores grønne politik her.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.