iPad Reparation
Er din iPad gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPad til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad reparation

Er din iPad gået i stykker? Og foretrækker du at overlade reparationen til en professionel og erfaren reparatør? Så er du landet på den rigtige side. GladTeknik beskæftiger nemlig en lang række dygtige teknikere, der bl.a. har stor erfaring med at reparere iPads.

Hvad end du skal have udskiftet en ødelagt iPad skærm, om din iPad ikke kan oplade, eller om enhedens batteri er dødt, så kan vi hjælpe. Vi udfører nemlig alle de gængse reparationer – endda til yderst konkurrencedygtige priser. De fleste iPad reparationer kan ovenikøbet udføres på under 24 timer hos GladTeknik. 

iPad reparation i København og omegn

GladTeknik har base i Hvidovre, men da vi har indleveringssteder flere steder i København og andre steder på Sjælland, så henvender vi os til kunder i et stort geografisk område. Vores indleveringssteder er lette at komme til med både bil, cykel og offentlig transport såvel som gående. Nederst på siden kan du finde det indleveringssted, der ligger tættest på din bopæl. 

Hvis du er bosat i København eller et andet sted på Sjælland, så kan du få repareret din iPad både hurtigt og billigt hos os. Ønsker du at komme foran i køen og spare tid, skal du huske at oprette din sag hjemmefra. Det kan du hurtigt gøre på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du ønsker en iPad reparation. 

Her kan du indlevere din iPad til reparation

Vores liste over indleveringssteder er efterhånden lang. Du kan naturligvis indlevere din iPad til reparation i Hvidovre, hvor vi har værksted, men der er også mulighed for indlevering i Farum, Herfølge, Herlufmagle, Frederiksberg m.v. Indlevering til vores indleveringssteder sker efter aftale. Umiddelbart efter du har indleveret din iPad, vil en tekniker blive sendt ud for at hente den, så vi hurtigst muligt kan udføre den påkrævede reparation. 

iPad

Ipad

GladTeknik tilbyder en lang række iPad reparationer

iPads er tablets i den helt høje kvalitetsende. At kvaliteten er i top er dog ikke ensbetydende med, at enhederne ikke kan gå i stykker. Selv hvis du passer rigtig godt på din iPad ved f.eks. at anvende cover, taske og panserglas, så kan behovet for en reparation opstå, hvis du er uheldig. Når det sker, så kan du kontakte os – GladTeknik er nemlig din professionelle iPad reparatør i København og omegn. 

Flere ting kan indikere, at din iPad kræver en reparation. Det kan f.eks. være, at skærmen er revnet, at du ikke kan tænde den, at du ikke kan oplade den, at mikrofonen ikke virker eller noget helt femte. Uanset hvad der er galt, så vil en reparation kunne gøre din iPad så god som ny igen. 

Vi tilbyder følgende iPad reparationer:

  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af batteri
  • Udskiftning af ladestik
  • Udskiftning af knapper (home-knap, volume-knapper m.v.)
  • … og en række andre reparationer!

Er du i tvivl om, hvad der er galt med din iPad, så tilbyder vi selvfølgelig også at lave en indledende undersøgelse. Vores teknikere kender til alle de gængse fejl og defekter, så vi kan også finde frem til fejlen(e) på netop din iPad. 

Er skærmen på din iPad gået i stykker?

iPad skærme er i en rigtig høj kvalitet, men tabes en iPad på gulvet, eller udsættes skærmen på anden vis for stød eller slag, er der en overvejende risiko for, at den går i stykker. Har du lært det på den hårde måde, og står du lige nu med en iPad med en knækket skærm i hånden, så kommer vi dig gerne til undsætning. 

Skærmen på din iPad er enhedens vigtigste enkeltstående del. I mange tilfælde vil du kunne fortsætte med at bruge enheden, selvom skærmen er gået i stykker, men du vil opleve, at det kan være sværere at se noget på skærmen. Der er desuden en vis risiko for, at du får splinter i fingrene. Af følgende grunde er det sund fornuft at bestille en iPad skærm reparation så hurtigt som muligt, hvis uheldet er ude. 

Er batteriet i din iPad dødt?

Selv kvalitetsbatterier har en begrænset levetid. Det gælder også for de batterier, der sidder i iPads. Apple arbejder konstant på at gøre batterierne bedre og mere holdbare, men på trods af det kan du opleve, at batteriet i din iPad er enten blevet dårligt eller helt defekt. 

Løber din iPad tør for strøm i tide og utide, eller kan enheden slet ikke oplade, så kan det skyldes, at batteriet er defekt. Løsningen kan være et batteriskift. Sidstnævnte problem, med at enheden ikke kan oplade, kan også skyldes, at indgangen til ladestikket er fyldt med støv og snavs. 

iPad

Ipad,Macbook,iphone

Hvilke iPad modeller reparerer vi?

Siden den første iPad blev lanceret tilbage i 2010 – for mere end ét årti siden – er der blevet lanceret den ene nye iPad efter den anden. I dag er der så mange forskellige generationer og modeller af iPads, at det kan være svært at holde tal på dem. 

Hos GladTeknik reparerer vi både nyere og ældre iPads, så du kan helt sikkert også finde din iPad på listen herunder. 

Listen finder du nedenfor:

Er din iPad model at finde på ovenstående liste, så kan du bestille en reparation allerede i dag. Foruden iPads reparerer vi bl.a. MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro og mange andre enheder fra Apple. iPhone reparation hører ligeledes til blandt vores specialer. 

Din enhed bliver repareret af en iPad reparatør med mange års erfaring

iPads er svære og komplicerede at reparere for den gennemsnitlige iPad-ejer, og grundet faren for at gøre skaden værre fraråder vi, at man kaster sig ud i gør-det-selv reparationer. I stedet kan du indlevere din iPad hos GladTeknik, hvor en dygtig iPad reparatør sidder klar til at give enheden nyt liv. 

I vores team har vi teknikere med mange års erfaring i at udføre reparationer af iPads. Disse mange års erfaring og den dertilhørende ekspertise kan du få glæde af ved at vælge os som din foretrukne iPad reparatør. 

Vi anvender reservedele af højeste kvalitet og yder tilfredshedsgaranti

Foruden stor ekspertise og mange års erfaring bag os, så kan vi bryste os af at anvende reservedele af højeste kvalitet. Vi ønsker at aflevere din iPad tilbage i den bedst mulige stand, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af hverken de anvendte reservedele eller det udførte arbejde. Det er vigtigt for os, at du som kunde er helt tilfreds med reparationen, og derfor yder vi tilfredshedsgaranti.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.