iPad 2 reparation
Er din iPad 2 i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad 2 til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad 2

iPad 2 er en gammel kending. Den blev lanceret i 2011. 

Det er ikke længere muligt at købe en fabriksny iPad 2. Selv mange år efter lanceringen er der dog mange, der har en iPad 2 og har stor glæde af den. Efter mange års brug, bliver det tit behov for reparationer.

Din tablet har formentlig holdt i mange år, men begynder den at vise tegn på slitage, skal den måske repareres. Det kan f.eks. blive aktuelt, hvis skærmen er gået i stykker, eller hvis batteriet er dødt. Vi er til rådighed.

Reparation af iPad 2 af højeste kvalitet

GladTeknik tilbyder kun reparationer af højeste kvalitet. Du kan forvente, at kvaliteten er i top, når du får din iPad 2 repareret hos os. 

Vi har nogle af de allerdygtigste teknikere. De har mange års erfaring med at reparere tablets, og modellen fra 2011 er ingen undtagelse. 

Vi garanterer også den høje kvalitet ved at bruge de bedste reservedele. 

Alt dette sikrer, at du får din iPad 2 tilbage i en fantastisk stand, når den er blevet repareret. Vil du vide mere om vores kompetencer, reservedele og procedurer, så kontakt os.

Reparation af skærmen på iPad 2

Din iPad 2 har en 9.7” skærm, som du skal passe godt på. Skærmen kan let blive ridset eller på anden vis blive beskadiget, hvis du ikke beskytter den ordentligt og undgår at tabe den. 

Har du tabt din iPad 2 på gulvet, eller er den faldet ud af din taske, er der måske opstået en skade på skærmen. I disse tilfælde er der behov for reparation af skærmen. Få skiftet skærmen hos GladTeknik. 

Reparation af batteriet i iPad 2

iPad 2 har en del år på bagen. Det betyder, at den ikke har en lige så god batteritid som de nyere iPads. Du skal også regne med, at enheden bliver dårligere til at holde strøm efter mange års brug.

Er batteriet i din iPad 2 stået af, og vil du gerne kunne bruge den igen, kan du få skiftet batteriet. Du kan booke tid til reparation af batteriet hos os. 

Håndtering af væskeskader og andre reparationer

iPad 2 kan gå i stykker, hvis den bliver udsat for større mængder væske. Det kan f.eks. være, at du spilder en kop kaffe over den, at du taber den i toilettet, eller at tabletten den ryger i poolen. I de tilfælde kan der opstå væskeskader, og sådanne skader kan kun udbedres af teknikere. 

Vi er eksperter i at håndtere væskeskader, men vi kan også tilbyde andre reparationer. Få f.eks. skiftet bagcover, kamera, mikrofon eller højtaler på din iPad 2. 

Vi tilbyder billige reparationer af iPads

iPad 2 repareres til en yderst fair pris hos GladTeknik.

Vi tilbyder billige reparationer, da alle skal kunne få repareret deres tablet uden at betale en formue. Vil du have overblik over vores priser, så kontakt os i dag.

Ventetiden er kort, og du kan komme foran i køen

Du skal ikke vente længe på at få repareret din iPad 2, når du sætter din lid til os. Som hovedregel kan vi udføre reparationer på under 24 timer – det sker i 9 ud af 10 tilfælde. Du kan komme foran i køen, hvis du opretter din sag hjemmefra. Det kan du gøre på hjemmesiden ved at udfylde den simple formular

Spørgsmål og svar

Hvor lang er levetiden på en iPad 2?

Det er meget svært at komme med et nøjagtigt svar på, hvor lang levetiden for en iPad 2 er. Det er nemlig meget individuelt. Jo bedre du er til at passe på enheden, desto længere tid vil du typisk kunne have glæde af den. Husk dog, at når / hvis enheden en dag går i stykker, kan du altid få den repareret i stedet for at købe en ny.

Hvad koster en iPad 2 reparation?

GladTeknik tilbyder iPad 2 reparationer til nogle af markedets bedste priser. For at få oplyst en pris på reparationen er det dog i første omgang vigtigt at klarlægge, hvilken reparation der skal udføres. Hvis du er i tvivl, undersøger vi det gerne for dig gennem en fejlsøgning.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.