Tabt computer
Når en computer tabes, kan den både gå i stykker udvendigt og indvendigt.
Det er vigtigt at få repareret de beskadigede dele.
Lad os sørge for, at din computer overlever uheldet.

Har du tabt din computer?

Selv den bedste kan tabe computeren. Især bærbare computere, som man flytter rundt på flere gange dagligt, er i risiko for at blive tabt. Den kan tabes på gulvet, tabes ned ad en trappe, tabes på fliser eller brosten eller sågar tabes ud af vinduet. Omfanget af skader varierer fra sag til sag. Hvor slemt tabet af computeren er, afhænger af ting som fx højden, den tabes fra, vinklen den lander i, hvilke materialer computeren er lavet af, om der var beskyttelsescover på den, om den var i en taske osv.

Stationære computere kan falde ned fra bordet og gå i stykker.

Selvom computeren udvendigt ser ud til at have overlevet faldet, kan der være komponenter indeni, der er gået i stykker eller har revet sig løs. Det kan man ikke kan se, før computeren åbnes. Hvis du har problemer med din computer, efter den er blevet tabt, kan det være årsagen. I et sådant tilfælde er det vigtigt at få en professionel til at kigge på den for at se, hvad der skal repareres.

Er du i tvivl om, din computer fejler noget, så ring til os på 41 33 34 35 – så rådgiver vi dig.

tabt computer
GladTeknik i Hvidovre

Har du tabt din computer, tilbyder vi følgende:

Hvis først skaden er sket, og en reparation er nødvendig, er du gået rigtigt. Vi reparerer hver dag mange computere, der af forskellige årsager er gået i stykker;, det gælder også computere, som er blevet tabt eller væltet – især MacBooks. Uanset årsagen – og hvad der skal til for at løse problemet – hjælper vi. Vi hjælper blandt andet med at:

  • Udskifte ødelagte skærme
  • Reparere indvendige hængsler
  • Reparere eller udskifte kabinetter
  • Udskifte tastaturer eller taster
  • Udskifte beskadigede batterier
  • Reparere strømforsyninger eller ladestik
  • Klone og udskifte harddiske

Hvis din computer har brug for en anden form for reparation, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os – vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

Spørgsmål og svar

Hvornår er det muligt at redde en tabt computer?

Det er i langt de fleste tilfælde muligt at redde en tabt computer. Afleverer du computeren på vores værksted, vil vi starte med at lave en fejlsøgning, så vi får et overblik over, hvilke skader computeren har fået pga. faldet. Det kan f.eks. være, at det er nødvendigt at skifte skærmen, tastaturet, ladestikket eller noget helt fjerde. Vi vil efterfølgende reparere computeren, hvis du accepterer vores tilbud.

Hvordan minimerer jeg risikoen for at tabe min computer fremadrettet?

For at minimere risikoen for at tabe din computer fremadrettet bør du tage nogle forholdsregler. Du kan f.eks. gøre det til en vane altid at transportere din bærbare computer i et sleeve og også gerne i en taske. Du kan selvfølgelig godt tabe computeren, selvom den ligger i et sleeve og / eller i en taske, men risikoen for at computeren går i stykker reduceres markant.

Har du tabt din computer og har du brug for hjælp?

Klik dig ind på vores bookingside og opret din sag. Så undersøger vi din computer og giver et tilbud på det, der skal repareres eller evt. skal udskiftes.
Min computer ville ikke tænde og jeg fik anbefalet Gladteknik. Jeg skrev til dem, og samme dag vendte de retur. Jeg fik aftalt afhentning kl. 14 mandag, og blot et par timer senere, ringede de med fejl-diagnose om at min computer godt kunne reddes. De tilbød allerede at aflevere igen samme dag kl. 19. Så fra den var afhentet, gik der KUN 5 timer og den var tilbage igen og virkede 100 %.
Jeg vil absolut bruge jer igen, når jeg får brug for teknisk hjælp. “


5 / 5 Stjerner

Lars