Tabt computer
Når en computer tabes kan den både gå i stykker udvendigt og indvendigt. Det er vigtigt at få repareret de beskadigede dele. Lad os sørge for at din computer overlever uheldet.

Har du tabt din computer?

Det kan ske for selv den bedste – at computeren tabes. Især bærbare computere som man flytter rundt på flere gange dagligt er i risiko for at blive tabt. Den kan tabes på gulvet derhjemme eller på kontoret, tabes ned af en trappe, tabes på fliser eller brosten, eller sågar tabes ud af vinduet. Omfanget af skaderne ved sådan en hændelse varierer fra sag til sag. Hvor slem tabet af computeren er afhænger af ting såsom højden den tabes fra, vinklen den lander på, hvilke materialer selve computeren er lavet af, om der var beskyttelsescover på den, om den var i en taske osv.
For stationære computere kan det ske at computeren falder ned fra bordet og derved går i stykker.

Selvom computeren udvendigt ser ud til at have overlevet faldet, så kan der være komponenter indeni den som er gået i stykker eller har revet sig løs. Det er vel at mærke noget som man oftest ikke kan se før computeren åbnes. Men hvis du oplever problemer med din computer efter den er blevet tabt, så kan det muligvis være årsagen. I sådan et tilfælde er det vigtigt at få en professionel til at kigge på den og se hvad der skal repareres.

Er du i tvivl om din computer fejler noget, så ring til os på 41 33 34 35 – så vil vi rådgive dig.

tabt computer
GladTeknik i Hvidovre

Hvilken hjælp tilbyder vi, når du har tabt din computer?

Hvis først skaden er sket og en reparation er nødvendig, er du i det mindste kommet til det rette sted. Vi reparerer nemlig hver dage mange computere der er gået i stykker af forskellige årsager, herunder computere som er blevet tabt eller væltet, især tabte MacBooks. Uanset hvad årsagen er og hvad der skal til for at løse det, så kan vi være dig behjælpelig. Vi hjælper bland andet med:

  • Udskiftning af ødelagt skærm
  • Reparation af indvendige hængsler
  • Reparation eller udskiftning af kabinet
  • Udskiftning af tastatur eller taster
  • Udskiftning af beskadiget batteri
  • Reparation af strømforsyning eller ladestik
  • Kloning og udskiftning af harddisk

Hvis din computer har brug for en anden form for reparation, som ikke er nævnt ovenfor, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os – vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Har du tabt din computer og har brug for hjælp?

Så klik dig ind på vores bookingside og opret din sag. Så undersøger vi din computer og giver et tilbud på det der skal repareres.
Min computer ville ikke tænde og jeg fik anbefalet Gladteknik. Jeg skrev til dem, og samme dag vendte de retur. Jeg fik aftalt afhentning kl. 14 mandag, og blot et par timer senere, ringede de med fejl-diagnose om at min computer godt kunne reddes. De tilbød allerede at aflevere igen samme dag kl. 19. Så fra den var afhentet, gik der KUN 5 timer og den var tilbage igen og virkede 100 %.
Jeg vil absolut bruge jer igen, når jeg får brug for teknisk hjælp. “


5 / 5 Stjerner

Lars