Pensionistrabat på reparation af computer, tablets og anden IT-support
Vi tilbyder pensionister rabatter på vores computer reparationer og IT-support fra alle vores værksteder. Kontakt os for et konkret tilbud inkl. pensionistrabat.

20% pensionistrabat på reparation af computere og anden hjælp til IT

Er du pensionist og har brug for hjælp til reparation af din computer, tablet eller hjælp til anden elektronik? Hos GladTeknik tilbyder vi altid 20% pensionistrabat til blandt andet PC-reparation, reparation af Mac-computere og anden IT-support i alle vores afdelinger. Har du brug for hjælp til programmer, e-mail, Facebook eller andet hjælper vi også gerne med det. Det er blot én af de mange pensionist fordele vi tilbyder.

Vi tilbyder desuden fejlfinding samt en grundlæggende håndtering ved indlevering i Hvidovre. Har du brug for at vi henter din computer eller tablet gør vi også gerne det.

Du er desuden altid velkommen til at ringe til os og få rådgivning om hvorvidt din computer, tablet eller anden enhed bør sendes til reparation, samt hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Pensionistrabat på computere og computerreparation
GladTeknik ApS udfører professionel IT-support til både private og erhverv på hele Sjælland. GladTeknik ApS er drevet af Mathias Emil Nielsen, som har flere års erfaring med IT-support og reparation af elektronik.

Hvilke computerproblemer kan vi hjælpe pensionister med?

Vi hjælper pensionister og alle andre kunder med en bred vifte af IT-problemer og teknisk hjælp. Blandet andet kan vi hjælpe med:

 • Fejlfinding på computer
 • Reparation af PC
 • Reparation af tablets (inkl. iPads)
 • Reparation af Mac computere (Apple)
 • Reparation af computer ved vandskade/væskeskade
 • Gendannelse af data
 • Skift af harddisk
 • Optimering af computere der er blevet langsomme
 • Support på software (e-mail opsætning, iCloud, Apple ID, Google Drev, Gmail, Facebook osv.)
 • Virus-rens og fjernelse af malware
 • Hjælp til Office-pakken

Er du i tvivl om hvad problemet er, tilbyder vi at starte ud med en fejlfinding. Derudover er du altid velkommen til at ringe til os og få rådgivning i om din computer eller anden enhed bør sendes til reparation eller udbedring. Husk vi også tilbyder kørende hjælp og at pensionist- & studie-rabat altid skal nævnes senest ved indlevering og ved fjern-support inden arbejde på-begyndes.

Book computer reparation med pensionistrabat i København eller et af vores andre værksteder

Er du pensionist og har brug for at få repareret din tablet eller computer? Vi sidder klar til at hjælpe. Klik dig ind på vores bookingside og send os en mail, udfyld en kontaktformular eller giv os et kald. Vi afhenter også gerne computeren eller tabletten hos dig på din adresse.
Hvis du har computerproblemer, så gå til Gladteknik! Meget hurtig betjening og super venlig service. En inkluderet håndtering og pensionistrabat. Kompetente og flinke mennesker. Gladteknik kan kun anbefales!


5 / 5 Stjerner

Melina Drosou