Studerende får 20% rabat på reparationer og anden IT-support
Vi tilbyder studerende 20% rabat på reparationer af computere samt anden IT-support fra vores værksteder.
Kontakt os for et konkret tilbud inkl. studierabat.

20% studierabat på reparation af computere samt anden IT-support

Vi tilbyder 20% studierabat på blandt andet PC-reparation, reparation af Mac-computere og anden IT-support. Du skal blot fremvise gyldigt studiekort. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi tilbyder desuden at sende et fragtlabel som man kan bruge til at sende til os med – hvis man ikke har mulighed for at indlevere fysisk på en af vores værksteder/indleveringspunkter. Vi anbefaler altid at der foretages en diagnose/fejlfinding, hvorefter et tilbud gives før en eventuel reparation.

Derudover er du altid velkommen til at ringe til os og få rådgivning om, hvorvidt din computer eller en anden enhed bør sendes til reparation eller en anden form for udbedring.

Mac reparation
GladTeknik ApS udfører professionel IT-support til både private og erhverv på hele Sjælland. GladTeknik ApS er drevet af Mathias Emil Nielsen, som har flere års erfaring med IT-support og reparation af elektronik.

Vi hjælper med mange forskellige IT-problemer

Vi hjælper med en bred vifte af IT-problemer og og yder mange former for teknisk hjælp. Vi kan blandt andet hjælpe med at:

Er du i tvivl om, hvad problemet er, tilbyder vi altid at lave en fejlfinding først. Derudover er du altid velkommen til at ringe til os og få rådgivning om, hvorvidt din computer eller en anden enhed bør sendes til reparation eller en anden form for udbedring.

Book reparation af computer med studierabat

Er du studerende og har du brug for at få repareret din computer? Vi er klar til at hjælpe. Klik ind på vores bookingside, send os en e-mail, udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Helt igennem fantastisk GLADTEKNIK fik liv i min gamle computer plus nyt batteri og lader og de gjorde det hurtigt, billigt og med rabat. Kan kun anbefale GladTeknik. Er ikke i tvivl om hvor jeg vil gå hen fremover når der skal liv i det gamle.


5 / 5 Stjerner

Tim Davidsen