iPad 4 reparation
Er din iPad 4 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPad 4 til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad 4 reparation

iPad 4 blev lanceret kort tid efter iPad 3 tilbage i 2012. 4’eren var bl.a. bedre end dens forgænger i forhold til processoren og kameraet. Af følgende grunde valgte mange at anskaffe sig en iPad 4 for omtrent ti år siden. Var du en af dem, der købte et eksemplar af denne populære tablet fra Apple, så har du næppe fortrudt dit valg.

iPad 4 var på flere parametre bedre end dens forgængere, men denne tablet er naturligvis ikke immun over for skader eller fejl. Du kan derfor være uheldig, at skærmen, batteriet eller andre dele går i stykker. GladTeknik står klar med en hjælpende hånd, hvis det skulle ske. Vi tilbyder nemlig en lang række professionelle reparationer. 

Reparation af iPad 4 i København og på det øvrige Sjælland

Hvis du har en iPad 4, der trænger til en reparation, og hvis du er bosat i København eller et andet sted på Sjælland, så kan du med fordel overlade opgaven til GladTeknik. Vi er nemlig eksperter inden for reparation af iPads. Gennem tiden har vi bl.a. modtaget mange iPad 4’ere til reparation, så vi ved, hvordan de gængse reparationer skal gribes an. 

Hvis du ikke er bosat nær et af vores værksteder, så husk, at vi også har en række af indleveringssteder på Sjælland. Fortsæt læsningen for at blive klogere på, hvilke reparationer af iPad 4 vi tilbyder. 

ipad

Skift af skærm på iPad 4

iPad 4 er en tablet, der kan bruges til rigtig mange formål. Den er ikke kun god til at surfe på nettet og til at lytte til musik på. Den kan også bruges af familien til at se film, børneprogrammer m.v. iPad 4 kan gøre stor glæde i enhver husstand, men når den bruges meget, så er der også en øget risiko for, at den kan gå i stykker. Det gælder særligt, hvis den bliver brugt af familiens mindste. 

Blandt de mest almindelige skader er det umuligt at komme udenom skærmskader. Skærmen på en iPad 4 kan nemlig let blive ridset eller flække, hvis den tabes på gulvet eller stødes mod en væg eller noget andet hårdt. Hvis skærmen bliver beskadiget, så kan vi skifte den. Indhent evt. et tilbud på en skærm reparation, hvis det er aktuelt. 

Skift af batteri på iPad 4

iPad 4 er forholdsvis slidstærk og har en god holdbarhed. Der er dog visse dele, der med tiden vil blive slidt. Det gælder bl.a. batteriet. Bruges tabletten mange timer hver dag, så kan det ikke undgås at kunne mærkes på batteritiden før eller siden. Batteriet bliver sløvt og skal oplades oftere og oftere. 

Det er heldigvis simpelt at løse problemet med et sløvt eller defekt batteri. Batteriet skal blot skiftes, og det kan vores teknikere tage sig af. Book blot tid til en batteri reparation. 

Fejlsøgning og øvrige reparationer af iPad 4

Kan du ikke få liv i din iPad 4? Og er du ikke bekendt med årsagen? Så kan vi varmt anbefale dig at indlevere din tablet på et af vores værksteder eller indleveringssteder. Så kan vi nemlig udføre en fejlsøgning, så vi kan gøre dig klogere på, hvad din tablet fejler. Herefter kan du beslutte, om den skal repareres. 

Vi tilbyder foruden fejlsøgning samt skærm og batteri reparation også reparation af kamera, bagcover og meget mere. Vi er ligeledes eksperter i at håndtere væskeskader, så tøv ikke med at kontakte os, hvis din iPad 4 har været i kontakt med væske.

Erfarne teknikere og brug af reservedele af højeste kvalitet

GladTeknik er det sikre valg, når det kommer til iPad 4 reparation. Vi beskæftiger nemlig et helt hold af dygtige og erfarne teknikere. Alle reparationer udføres med stor grundighed, og der bruges kun reservedele af højeste kvalitet. For at sætte prikken over i’et tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Du skal nemlig kunne gå glad ud af døren, når du får din iPad 4 repareret hos os. 

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.