Hvordan bliver man kunde hos GladTeknik?

Hvordan bliver man kunde hos GladTeknik?

Hvordan bliver man kunde hos GladTeknik? 1080 1080 GladTeknik A/S

Hvordan bliver man kunde hos GladTeknik?

Som kunde hos GladTeknik er du garanteret kompetent service fra vores dygtigste teknikere, som løser dine problemer til den bedste pris og og i den højeste kvalitet hver gang.

Hos GladTeknik tilbyder vi service til både private kunder og erhvervskunder.

Vi har prøvet at gøre det så let som muligt at blive kunde hos os og få den rette hjælp.

Opret en sag

På vores hjemmeside kan du bruge funktionen ”opret sag” og dermed springe køen over, spare tid, få en hurtigere behandling og få din computer hurtigere retur.

Du kan indlevere din computer på vores indleveringssteder fordelt over hele Sjælland inkl. københavnsområdet og endda også i Malmö. Indlevering sker efter aftale.

Book udkørende teknisk hjælp:

Du kan booke udkørende teknisk hjælp til fx:

  • Opsætning af internet, trådløst netværk/wi-fi
  • Optimering og fejlsøgning af internet/wi-fi
  • Hjælp til Ubiquiti, MESH og andre enheder
  • Opsætning af NAS-server og serverhjælp
  • Opsætning af TV, TV-bokse m.m.
  • Diverse andre IT-udfordringer.

Kontakt os:

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål:

Hos GladTeknik tilbyder vi en bred vifte af services:

Service:

Teknisk hjælp:

Vi tilbyder hjælp til søgemaskineoptimering – også kaldet SEO – for virksomheder uanset størrelse og uanset hvor i Danmark.

Vi har eksperter indenfor for betalt annoncering via Google Ads. Derfor kan vi varetage jeres interesser og skabe resultater med Google. Da vi står for det hele, sparer du både værdifulde arbejdstimer og de bekymringer, Google Ads kan medføre.

Vi har god erfaring med webhosting og webdesign, og vi samarbejder med dygtige specialister.

Derfor tilbyder vi både at designe din nye hjemmeside, eller hjælpe dig med at ændre funktioner på din nuværende hjemmeside for at opnå en højere kvalitet.

Vi hjælper mindre virksomheder med EU Persondataforordningen (GDPR). Vi bestræber os på at hjælpe jer igennem det på den mest overskuelige måde.

Der findes utallige e-mailprogrammer og hjemmesider, du kan bruge. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den mest hensigtsmæssige løsning til netop dit behov.

Vi er specialister i opsætning, supportering og fejlsøgning på både trådløse og kablede netværk. Oplever du langsomt eller ustabilt netværk hos dig selv eller i din virksomhed, kan vi hjælpe.

Hos GladTeknik har vi udviklet det, vi kalder en ”servicepakke” til din WordPress hjemmeside. Via denne servicepakke udliciterer du alle de opgaver, din WordPress-side medfører. Det kan fx være at opdatere plugins, core-filer eller temaer samt at håndtere sikkerhed og backups. Vi tilbyder servicepakken til en lav pris men en høj kvalitet. Du kan dermed trygt læne dig tilbage og lade os klare det hårde tekniske arbejde med din WordPress-side.

  • Kurser:

Hvis du har brug for et mindre kursus i noget af dit tekniske udstyr såsom din computer, TV, mobil el.lign., kommer vi gerne ud og sørger for, at du får den rette hjælp og har 100% styr på dit udstyr, inden vi er ude af døren igen.

Vi tilbyder kurser til både private kunder og erhvervskunder.

Kontakt os for mere information: https://www.gladteknik.dk/kontakt/

  • Specialbyggede PC’er:

Hvis du eller din arbejdsplads har brug for en specialbygget stationær PC, kan du kontakte os, og vi kommer med et godt tilbud. Vi tilbyder specialbyggede PC’er til både private kunder og virksomheder.

Kontakt os for mere information: https://www.gladteknik.dk/kontakt/

  • Fjernsupport:

Spar tid og giv en af vores teknikere adgang til din computer via fjernsupport. Det kan fx være, at du skal have installeret et nyt program, have slettet nogle filer el.lign. og derfor ikke har behov for at indlevere din computer eller troppe fysisk op i vores butik. Her er fjernsupport den ideelle løsning, da du kan få den rette hjælp ved blot at blive hjemme.

Kontakt os for mere information: https://www.gladteknik.dk/kontakt/

Det kan næsten ikke være nemmere at blive kunde hos GladTeknik. Kontakt os og få kompetent hjælp til lige præcis det, du har brug for. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias