Min bærbars skærm sidder løst, hvad gør jeg?

Min bærbars skærm sidder løst, hvad gør jeg?

Min bærbars skærm sidder løst, hvad gør jeg? 800 600 GladTeknik A/S

Bærbare computere er særdeles praktiske, netop fordi de er bærbare og lettere at flytte rundt end en stationær computer. Den mobile brug af en bærbar computere betyder dog også at den er mere udsat, fordi den konstant bliver flyttet rundt, vendt og drejet. En af de særligt udsatte dele er skærmen. Over tid eller ved en skade kan bærbarens skærm ende med at sidde løst i forskellig grad. Mange vil her vælge at købe en helt ny bærbar, men faktisk kan den i mange tilfælde repareres.

Typiske mobilitetsproblemer ved bærbare computerskærme

En slidt eller ødelagt skærm i en bærbar computer kan komme til udtryk på flere måder. Det kan eksempelvis være:

  • Løse hængsler
  • Stramme hængsler
  • “Knække”- eller “knirke”-lyde
  • At skærmen ikke kan holde sig åben
  • At skærmens farver er mærkelige når den åbnes
  • At skærmen ikke tænder, når den åbnes helt

Ovenstående er blot nogle af de typiske eksempler vi ser. Oplever du noget andet med din computer, tager vi meget gerne et kig på den og giver vores bud på en løsning.

En løs skærm skyldes ofte et knækket hængsel

Når den bærbare computer åbnes, ses det oftest hurtigt hvad problemet i virkeligheden drejer sig om. I mange tilfælde sidder selve skærmens hængsel fast i et stykke plastik. Dette plastik kan knække, f.eks. hvis computeren har fået et slag. De fleste computer producenter og reparatører vil ikke reparere et sådan problem, men hos GladTeknik kan gør vi. Det betyder altså at du slipper helt for at skulle købe en ny computer, hvilket er en besparelse på mange tusinde kroner. Med vores specielle udstyr og procedurer reparerer vi hængslet, så det fungerer upåklageligt igen.

Reparation af hængsel til computerskærm

Skal vi undersøge din bærbar?

Har du problemer med din bærbar eller skærmen i din bærbar? Lad os tage et kig på den. Fra vores værksted i Hvidovre tilbyder vi en grundlæggende håndtering og uforpligtende tilbud. Det betyder at der ingen overraskelser er for dig. Det gælder både ved løse hængsler til skærmen, løse kabel-forbindelser, andre problemer med computerens skærm, og andre typer computerfejl.