Alt nyt om GPT-4

Alt nyt om GPT-4

Alt nyt om GPT-4 1563 1042 GladTeknik A/S

Alt nyt om GPT-4

En ny og bedre version af ChatGPT er nu tilgængelig. Den hedder GPT-4, og det er en betalingsversion.

Hvad får du ud af adgang til ChatGPT 4?

Der er kommet tre primære opgraderinger i 4.0. Udover den højere hastighed er der kommet nye funktioner og optimeringer. Dem gennemgår vi her:

1. Visuelt input

Du har måske lagt mærke til, at den nuværende version af ChatGPT, version 3.5, ikke kan modtage billeder. Det kan den nye version af ChatGPT derimod. GPT-4 kan både håndtere visuelt input og generere titler og analyser af inputtet. Du kan fx sende et billede af nogle ingredienser og spørge, hvilke retter du kan lave med dem. GPT-4 kan forstå, det den ser.

2. Kreativ skrivning

Vi er nok alle kendt med ChatGPT’s måde at skrive på – den selvsikre og letforståelige stil. GPT-4 kan generere og skrive tekst mere kreativt end før. Den kan hjælpe med at skrive mere teknisk og kreativt inden for alt fra tekniske beskrivelser til sange. Derudover vil GPT-4 lære din måde at skrive på; herefter vil den skrive på samme måde som dig.

3. Længere kontekst

GPT-4 kan håndtere over 25.000 ord. Det forbedrer evnen til at hjælpe med længere former for indhold, såsom blogindlæg, lange samtaler eller analyser af dokumenter. GPT-4 overgår den nuværende ChatGPT med sin avancerede kapacitet til at forstå tekst.

Alt nyt om GPT-4

Alt nyt om GPT-4

Med disse forbedringer i GPT-4 vil mulighederne med ChatGPT øges væsentligt. Med den hastighed vi ser kunstig intelligens, også kaldet “artificial intelligence” (AI) udvikle sig, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad AI og chatbots kan i fremtiden.

Mere information

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias