Google Bard kan hjælpe med at programmere

Google Bard kan hjælpe med at programmere

Google Bard kan hjælpe med at programmere 2560 1687 GladTeknik A/S

Google Bard kan nu hjælpe med at programmere

Google Bard er en ny tilgang til søgemaskiner, der kombinerer traditionelle søgninger med et samtalebaseret interface. Det er en funktion i Google Search, hvor brugerne kan stille komplekse spørgsmål og få naturlige svar, som om de talte med en person.

Google Bard bruger avanceret maskinlæring og naturlig sprogbehandling til at forstå brugernes hensigt og sammenhængen i deres spørgsmål for at levere relevante og præcise svar. Brugerne kan følge op på deres spørgsmål, præcisere søgningen og få resultater, der er tilpasset deres behov.

Programmering

Programmering

Google Bard, som er en konkurrent til ChatGPT, kommer med funktioner, der hjælper med at programmere. Bard hjælper med at programmere og udvikle software, herunder at generere kode, finde fejl og forklare kode. Google lancerer disse muligheder på mere end 20 programmeringssprog, herunder C++, Go, Java, JavaScript, Python og Typescript. Bard kan også skrive funktioner til Google Sheets.

Udover at generere kode kan Google Bard forklare kodestykker. Det er nyttigt, hvis du lærer at programmere for første gang, eller hvis du har brug for støtte til at forstå, hvad en blok kode producerer. Yderligere kan Google Bard finde fejl i kode.

Google Bard er stadig (april 2023) under udvikling. Vil du vide mere om Google Bard kan du læse på Googles side her.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias