Alt du skal vide om iOS 17 

Alt du skal vide om iOS 17 

Alt du skal vide om iOS 17  750 422 GladTeknik A/S

Alt du skal vide om iOS 17 

iOS 17 er på vej med mange nye funktioner. Apple siger, de vil levere en helt ny oplevelse af, hvordan du bruger din iPhone. Her gennemgår vi nogle af de nye funktioner og opdateringer. 

Opkald 

I iOS 17 vil Apple ændre opkaldsoplevelsen. Her er nogle af de funktioner, Apple implementerer med iOS 17:

  • Gør dit opkald personligt. En af de nye funktioner i iOS 17 er, at du kan tilpasse, hvad folk ser, når de ringer til dig. Her kan du f.eks. vælge at bruge din Memoji, en selvvalgt skrifttype eller dit favoritbillede.
  • En anden ny funktion er live transskription af voicemail. Du vil kunne se transskriptionen, mens den bliver lagt, eller når du lytter til den. Du vil til enhver tid kunne tage telefonen, mens der bliver lagt en telefonbesked. 

Beskeder 

Apple gør beskeder mere livlige, tilføjer nye funktioner og gør det lettere at gøre de ting, du allerede gør i dag.

  • En ny plus-knap i iMessage giver dig hurtig adgang til dine favoritapps. Når du trykker på knappen og swiper opad, kan du hurtigt sende billeder og lydbeskeder eller dele din placering.
  • Modtager du en lydbesked, vil den nu være transskriberet, så du også kan læse den.
  • En ny Check-in-funktion gør det muligt at sende besked til pårørende eller venner, når du har nået dit bestemmelsessted. Hvis du ikke længere bevæger dig frem mod bestemmelsesstedet, tjekker den, og hvis du ikke svarer, sender den information til venner eller familie om din placering og din batteristatus. Data, der deles, vil være end-to-end krypteret.
  • Der er tilføjet en ny catch-up-funktion. Det er en pil, du kan trykke på under samtaler, og den sender dig til den første sendte besked, du ikke har set endnu.
  • Du kan svare på beskeder ved at swipe på dem.
  • Klistermærkerne bliver opdateret. Udover at klistermærker nu har deres eget sted, kan du oprette egne klistermærker ud fra billeder. Hold på et objekt på et billede og skab dit eget klistermærke.
Alt du skal vide om iOS 17 

Alt du skal vide om iOS 17

Mindre opdateringer 

Facetime 

Den helt store opdatering er, at du kan optage en lydbesked eller optage en videobesked og sende den som telefonsvarer, hvis nogen skulle miste dit opkald. Beskeden kan også afspilles på et Apple Watch. 

Interaktive widgets  

Widgets får nye funktioner og opdateringer. Med interaktive widgets er der mulighed for at styre din musik samt slukke og tænde lys i huset direkte fra låseskærmen eller hjemmeskærmen. 

Autocorrect

Autocorrect får en opdatering. Forslagene bliver mere præcise. Hvis du retter et ord, som autocorrect foreslår, vises en linje under ordet, så du kan se, hvad der er ændret. Du kan gå tilbage til det oprindelige ord med et enkelt tryk. 

Maps 

Maps giver dig mulighed for at gemme områder, så du kan bruge Maps uden at være på internettet. Du kan derfor bruge navigation til cykling eller bilkørsel samt få andre oplysninger i det hentede område. 

På Apples egen side kan du læse mere om ændringerne. 

Har du brug for hjælp til din iPhone eller din iPad?

Hvis vi skal hjælpe dig med din telefon eller tablet, skal du bare oprette en sag på hjemmesiden og derefter indlevere enheden på vores værksted, så kigger vi på den.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, så vurderer vi opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias