Vigtigt for næste opdatering af office-pakken til Mac

Vigtigt for næste opdatering af office-pakken til Mac

Vigtigt for næste opdatering af office-pakken til Mac 800 535 GladTeknik A/S

Office-pakken er flittigt brugt både til PC og Mac. Nu om dage hedder det til Mac Office 365 for Mac eller Office 2019 for Mac, afhængigt af hvilken udgave man har. Er du selv bruger af Microsoft Office på din Mac? Så bør du være opmærksom på den næste opdatering der kommer, da den medfører nogle ekstra ting du skal forholde dig til.

Office 365 og Office 2019 opdatering d. 12. november 2019

Den 12. november 2019 kommer der en opdatering til Office 365 for Mac og Office 2019 for Mac. Det er i sig selv ikke en nyhedssensation, men noget du skal være særlig opmærksom på i denne version er, at den kræver at du kører en af de nyeste macOS (styresystemet på en Mac computer) for at fortsat kunne modtage tekniske opdateringer og sikkerhedsopdateringer, hvilket er vigtigt. Dit macOS skal være version 10.13.6 eller nyere.

Hvis ikke din computer lever op til kravene om styresystemet, vil du ikke længere modtage opdateringer og sikkerhedsopdateringer fra Microsoft til din office-pakke. Dine programmer såsom Word, Excel, Outlook og PowerPoint vil dog fortsat fungere. Men igen må vi understrege vigtigheden at kunne modtage både de funktionelle opdateringer og ikke mindst sikkerhedsopdateringer til sin Office-pakke. Office-programmerne er for rigtig mange vigtige redskaber til både arbejde, skoleopgaver, planlægning og meget mere, så det er klart bedst at være på forkant med eventuelle fremtidige problemer.

Sådan tjekker du din macOS version

Det er nemt at tjekke hvilken version af macOS du har på din Mac computer. Du klikker blot på æble-ikonet oppe i øverste venstre hjørne og trykker ‘Om denne Mac’. Herefter får du vist både macOS navnet og versionsnummeret.

Tjekke macOS version

Brug for hjælp til opdatering af macOS?

Hvis du finder frem til at du ikke har den nødvendige version af macOS (styresystemet på Mac) og du ikke har lyst til at rode med opdateringen selv, så kan du få en af vores kyndige Apple-teknikere til at hjælpe dig.