Vigtigt for næste opdatering af office-pakken til Mac

Vigtigt for næste opdatering af office-pakken til Mac

Vigtigt for næste opdatering af office-pakken til Mac 800 535 GladTeknik A/S

Officepakken er flittigt brugt både til PC og Mac. Nu om dage hedder det til Mac “Office 365 for Mac” eller “Office 2019 for Mac”. Bruger du Microsoft Office på din Mac? Så bør du være opmærksom på den næste opdatering, da den medfører nogle ekstra ting, du skal forholde dig til.

Office 365 og Office 2019 opdatering den 12. november 2019

Den 12. november 2019 kommer der en opdatering til Office 365 for Mac og Office 2019 for Mac. Det er ikke en sensation, men noget du skal være særlig opmærksom på i denne version er, at den kræver, at du kører en af de nyeste macOS (styresystemet på en Mac) for fortsat at kunne modtage tekniske opdateringer og sikkerhedsopdateringer, hvilket er vigtigt. Dit macOS skal være version 10.13.6 eller nyere.

Hvis din computer ikke lever op til kravene om styresystemet, vil du ikke længere modtage opdateringer – herunder sikkerhedsopdateringer – fra Microsoft til din Officepakke. Dine programmer såsom Word, Excel, Outlook og PowerPoint vil fortsat fungere.

Vi understreger vigtigheden at kunne modtage både de funktionelle opdateringer og ikke mindst sikkerhedsopdateringer til sin Office-pakke. Officeprogrammerne er vigtige redskaber til både arbejde, skoleopgaver, planlægning og meget mere, så det er klart bedst at være på forkant med eventuelle fremtidige problemer.

Sådan tjekker du din macOS version

Det er nemt at tjekke, hvilken version af macOS, du har på din Mac. Du klikker på æbleikonet oppe i øverste venstre hjørne og trykker “Om denne Mac”. Herefter får du vist både macOS navnet og versionsnummeret.

Tjekke macOS version

Brug for hjælp til opdatering af macOS?

Hvis du finder frem til, at du ikke har den nødvendige version af macOS og du ikke har lyst til at rode med opdateringen selv, kan du få en af vores kyndige Apple-teknikere til at hjælpe dig.

Du skal bare oprette din sag her på vores hjemmeside og derefter indlevere din computer, så tager vi et kig på den.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias