Min Mac vil ikke indlæse visse hjemmesider, hvad gør jeg?

Min Mac vil ikke indlæse visse hjemmesider, hvad gør jeg?

Min Mac vil ikke indlæse visse hjemmesider, hvad gør jeg? 1920 1362 GladTeknik A/S

At tilgå internettet og besøge hjemmesider virker som en selvfølge. Men på det seneste har vi haft en del sager med ældre Macs, som ikke vil indlæse visse hjemmesider. I dagens blogindlæg fortæller vi, hvad du kan gøre for at løse problemet.

Problemer med at indlæse visse hjemmesider

Når man tilgår internettet og vil besøge en eller flere hjemmesider, plejer det at ske uden problemer. Men nogle ældre Macs oplever et atypisk problem, hvor visse hjemmesider slet ikke bliver indlæst, til trods for at internetforbindelsen virker, som den skal og andre hjemmesider godt vil loade som forventet. Det kan være et yderst frustrerende og ikke mindst forvirrende problem, da det ikke er let at gennemskue, hvorfor problemet opstår og dermed, hvad man kan gøre for at løse det.

Vi har på det seneste haft en række reparationssager, hvor netop ældre Macs har dette problem. Det gælder både iMacs og MacBooks, og fælles for dem er, at visse hjemmesider bare ikke vil loade, uanset hvilken browser, der bliver brugt. Den typiske førstehjælp, såsom genstart af computeren, nulstilling af routeren, tømme browsercache osv., har ingen effekt, hvilket man ellers ville forvente.

En fællesnævner for disse ældre Macs, der har problemer, er, at de typisk har MacOS Sierra eller ældre. Det vil sige, at styresystemet MacOS ikke er blevet opdateret længe. I vores undersøgelser og Mac reparationer ser vi ofte, at en opdatering af styresystemet løser problemet, så hvis din Mac har problemer med at indlæse visse hjemmesider, vil vi klart anbefale dig at sørge for at opdatere styresystemet. Husk blot at tage en fuld backup af din Mac, inden du gør det – bare for en sikkerheds skyld.

Er du i tvivl om, hvordan du på egen hånd tager en fuld backup, eller hvordan du opdaterer MacOS, anbefaler vi dig at lade os gøre det for dig. Du skal bare oprette din sag her på vores hjemmeside og indlevere din Mac hos os, så tager vi os af den og sikrer både at opgraderingen er i orden og vi tester selvfølgelig, at problemet er løst. Lettere bliver det ikke.