Gendan slettede filer og billeder

Gendan slettede filer og billeder

Gendan slettede filer og billeder 1280 853 GladTeknik A/S

Det kan hænde, at man kommer til at slette sine filer og billeder på sin computer ved en fejl. Måske troede man at man allerede havde flyttet det over et andet sted, eller at man havde taget backup, eller også ved man måske slet ikke hvad der skete. Ikke desto mindre er det en angstprovokerende situation, for hvad i alverden gør man for at få sine vigtige filer og elskede billeder tilbage på sin computer? De slettede filer kan være alt lige fra skoleopgaver, arbejdsdokumenter, feriebilleder, bryllupsinvitationer og andre ting. Uanset hvad er det forfærdeligt at miste.

Gendan slettede filer

Hvis du opdager at du eller en anden har slettet filer fra din computer som du ikke kan genskabe fra papirkurven, er det først og fremmest vigtigt at du ikke gemmer nye ting på computeren eller installerer nye programmer. For når du gør det, risikerer du at harddisken overskrives og dermed vil muligheden for at gendanne de slettede filer forsvinde, da de gamle (slettede) oplysninger helt forsvinder. Vi råder dig derfor til at slukke computeren og få den indleveret hos os på et af vores værksteder, og så hjælper vi dig så godt vi kan. Vi har eksperter i data recovery siddende som ved lige præcis hvordan dine filer kan gendannes. Der findes godt nok programmer der lover at hjælpe med at gendanne slettede filer, men medmindre du selv er ekspert i det, vil vi råde dig til at ikke kaste dig ud i det, især hvis det er meget vigtigt at du får dine filer genskabt. Det er bedre at indlevere din computer til en ekspert i data recovery, eksempelvis os i GladTeknik.

Hvis dine filer lå i skyen

Såfremt dine filer lå i skyen, dvs. online-løsninger såsom Google Drive, Dropbox, iDrive eller noget andet, så kan du som regel gendanne slettede filer i ca. 30 dage ved at logge ind på din konto og finde funktionen til at gendanne slettede filer. Der er dog ingen garanti, men det er forsøget værd. Nogle gange vil du også kunne kontakte løsningens tekniske support og få yderligere hjælp, muligvis mod betaling. Ønsker du vores hjælp til at gendanne filer fra cloud-løsninger kan vi også supportere på det.