Din gamle eller defekte Mac er stadig penge værd

Din gamle eller defekte Mac er stadig penge værd

Din gamle eller defekte Mac er stadig penge værd 1920 1440 GladTeknik A/S

I takt med at computere bliver bedre og bedre, kommer i nye smarte modeller med praktiske funktioner og behovene øges, sker det for de fleste, at den gamle eller defekte computer udskiftes med en ny model.

Den gamle eller defekte Mac ender nemt i skuffen, i kælderen eller på affaldsstationen. Men det er ikke nødvendigt. Din gamle og defekte Mac eller anden computer er stadig penge værd.

Meget aflagt elektronik hos forbrugerne

Brugte computereHos mange hober elektronikken sig op. Ikke kun det vi bruger aktivt, men også den aflagte elektronik, som af den ene eller anden årsag ikke længere bruges. Måske er det er gået i stykker eller blevet forældet?

Det er en skam, for i mange tilfælde kan computere stadig bruges til noget, og har dermed fortsat værdi. En værdi du ligeså godt kan indkassere, mens det er muligt.

Udover muligheden for at sælge din Mac til en anden privat forbruger, findes der en række virksomheder, som kan være interesserede i den; for eksempel os i GladTeknik.

Vi opkøber brugte computere, især Macs, for at bruge udvalgte komponenter som reservedele. Når vi reparerer, udskifter vi ikke kun hele dele; vi reparerer også mange dele og til det er de små komponenter afgørende. Ofte fejler disse intet i defekte eller aflagte Macs. Derfor har disse computere en værdi for os.

Som udgangspunkt opkøber vi ikke computere, der er mere end otte år gamle.

Er din Mac væskeskadet eller tabt? Intet problem!

Mange af de, der henvender sig til os for at få et tilbud på deres gamle eller defekte Mac, tænker at en væskeskadet eller tabt Mac ingen værdi har. Det er forståeligt nok, da væskeskader og tab på gulv eller asfalt kan være kritisk og kan beskadige mange komponenter i computeren.

Væskeskader kan kortslutte en masse i computeren og tab af computeren beskadiger næsten altid computerens ydre og ødelægger i mange tilfælde skærmen. Lige netop disse to former for beskadigede Macs er nogle af dem, vi har særlig interesse i og derfor ofte er villige til at betale for. Det er bedre end at smide den ud på genbrugsstationen uden at få penge for den.

Vi sletter al data for dig

Hvis du vælger at sælge din aflagte Mac til os, skal du vide, at du er i trygge hænder. Vi har en fast procedure for håndteringen og sørger bl.a. for at slette al data på computeren på, så de ikke kan genskabes. Komponenter, som ikke kan genanvendes hos os, vil blive genanvendt hos affaldsstationen. Så du har både sikkerhed for at dine data og alle dele af din computer håndteres forsvarligt, uanset om de kan bruges eller ej. Oveni får du penge for din Mac. Det er win-win.

Vil du have et tilbud på din Mac?

Lyder det interessant for dig og ønsker du et konkret tilbud på din Mac?

Så læs mere på vores side om opkøb af brugte computere, hvor du kan læse om hele processen og vores vilkår. Herefter kan du aftale indlevering af din computer på vores værksted i Hvidovre og i denne forbindelse få et konkret tilbud. Du skal bare oprette din sag her på vores hjemmeside og derefter indlevere din computer, så tager vi et kig på den.

Hver computer bliver vurderet individuelt, og vi har ikke standard-opkøbspriser, for vi er nødt til at se præcis, hvilke komponenter vi kan genbruge. Vi opkøber også Windowscomputere, men det er hovedsageligt gamle og defekte Macs, der har vores interesse.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias
4 kommentarer
 • Avatar af Nikolaj Aundal Jacobsen
  Nikolaj Aundal Jacobsen 11. august 2021 at 17:13

  Hej jeg har en imac 17″ 2.66GHZ core i5 (late 2009)

  Den er dog defekt (mangler grafikkort og hardisk)

  Er det noget i opkøber hvis det har værdi eller er det noget som i ikke er interreseret i.

  • Hej Nikolaj

   Som udgangspunkt opkøber vi ikke computere, der er mere end otte år gamle, men du er meget velkommen til at komme forbi med den, så vi kan se, om vi kan give noget for den.

   Mvh.
   Mathias fra GladTeknik.

 • Avatar af Lillian Christiansen
  Lillian Christiansen 26. november 2023 at 7:55

  Hej Jeg har en macbook air 2020 som har fået en væske skade
  Hvad kan i tilbyde af pris???
  Venlig hilsen Lillian

  • Tak for din henvendelse! Vi kan helt sikkert hjælpe dig med din MacBook Air 2020, der har fået en væskeskade. For at kunne give dig en præcis pris på reparationen, skal vi dog først have din MacBook ind til en nærmere undersøgelse. Det sikrer, at vi giver dig den mest nøjagtige vurdering og den bedste service.

   Du har to muligheder for at indlevere din MacBook til os:

   Du kan sende den med posten. Når du opretter en sag på vores hjemmeside, vil du automatisk modtage en gratis fragtlabel via e-mail. Vores system vælger fragtselskabet og adressen for dig. Du kan oprette din sag her: https://www.gladteknik.dk/opret-sag/.

   Alternativt kan du indlevere din MacBook personligt i vores afdeling i Hvidovre. Vores adresse er Arnold Nielsens Boulevard 71, 2650 Hvidovre, og vi har åbent fra 9:00 til 17:00 alle hverdage.

   Vi ser frem til at hjælpe dig med at få din MacBook Air tilbage i topform!