Din gamle eller defekte Mac er stadig penge værd

Din gamle eller defekte Mac er stadig penge værd

Din gamle eller defekte Mac er stadig penge værd 1920 1440 GladTeknik A/S

I takt med at computere bliver bedre og bedre, kommer i nye smarte modeller med praktiske funktioner og ens behov øges, så sker det for de fleste at den gamle eller defekte computer udskiftes til en ny model. Den gamle eller defekte Mac ender nemt i skuffen, i kælderen eller smides ud på affaldsstationen. Men det er faktisk ikke nødvendigt. Din gamle og defekte Mac eller anden computer er nemlig stadig penge værd.

Meget aflagt elektronik hos danskerne

Brugte computere Hos mange danskere hober elektronikken sig op. Ikke kun det vi bruger aktivt, men også den aflagte elektronik som af den ene eller anden årsag ikke længere bruges. Måske det er gået i stykker eller er blevet forældet. Det er en skam, for i rigtig mange tilfælde kan computere stadig bruges til noget og har dermed fortsat værdi. En værdi som du ligeså godt kan indkassere, mens det er muligt. Udover muligheden for at sælge din Mac til en anden privatforbruger, findes der en række virksomheder som kan være interesserede i den. F.eks. os i GladTeknik. Vi opkøber nemlig brugte computere, især Macs, med henblik på at benytte udvalgte komponenter som reservedele. I vores reparationer foretager vi nemlig ikke kun udskiftninger af hele dele, vi reparerer også mange dele og til det er de små komponenter afgørende og ofte fejler disse intet i defekte eller aflagte Macs. Derfor har disse computere en værdi for os.

Er din Mac væskeskadet eller tabt? Intet problem!

Mange af dem der henvender sig til os mhp. et tilbud på deres gamle eller defekte Mac tænker at en væskeskadet eller tabt Mac ingen værdi har. Det er som sådan forståeligt nok, da væskeskader og tab på eksempelvis gulv eller asfalt kan være meget kritisk og kan beskadige mange komponenter i computeren. Væskeskader kan kortslutte en masse i computeren og fysiske tab af computeren beskadiger næsten altid computerens ydre og i mange tilfælde ødelægger skærmen. Men lige netop disse to former for beskadigede Macs er nogle af dem som vi har særlig interesse i og derfor ofte er villige til at betale dig for. Det er altså bedre end at smide den ud på genbrugsstationen uden at få penge for den.

Vi sletter al data for dig

Hvis du vælger at sælge din aflagte Mac til os, skal du vide at du er i trygge hænder. Vi har en fast procedure for håndteringen og sørger bl.a. for at slette al data på computeren for dig uden mulighed for genskabelse. Komponenter som ikke kan genanvendes hos os vil blive genanvendt hos affaldsstationen. Så du har altså både sikkerhed for dine data og at alle dele af din computer håndteres forsvarligt uanset om de kan bruges eller ej. Og oveni det modtager du penge for din Mac. Det er win-win.

Vil du have et tilbud på din Mac?

Lyder dette interessant for dig og ønsker du et konkret tilbud på din Mac? Så læs mere på vores side om opkøb af brugte computere, hvor du kan læse hele processen og vores vilkår. Herefter kan du aftale indlevering af din computer på vores værksted i Hvidovre og i denne forbindelse modtage et konkret tilbud. Hver sag bliver vurderet individuelt og vi har derfor ikke standard opkøbspriser, da vi er nødt til at evaluere præcis hvilke komponenter vi vil kunne genanvende. Vi opkøber også PC computere, men det er hovedsageligt gamle og defekte Macs der har interesse.

2 kommentarer
 • Avatar of Nikolaj Aundal Jacobsen
  Nikolaj Aundal Jacobsen 11. august 2021 at 17:13

  Hej jeg har en imac 17″ 2.66GHZ core i5 (late 2009)

  Den er dog defekt (mangler grafikkort og hardisk)

  Er det noget i opkøber hvis det har værdi eller er det noget som i ikke er interreseret i.

  • Hej Nikolaj. Som udgangspunkt opkøber vi ikke når mere end 8 år, men du er meget velkommen forbi med den, så kan vi se der er mulighed for at give noget for denne. Mvh, Mathias fra GladTeknik.