Min computers ladeport er gået i stykker, hvad gør jeg?

Min computers ladeport er gået i stykker, hvad gør jeg?

Min computers ladeport er gået i stykker, hvad gør jeg? 1920 1280 GladTeknik A/S

USB-C, MagSafe, MagSafe 2, AC standard. Der findes mange forskellige strømforsyninger og strømstik. Men uden strøm fungerer computeren ikke. Så hvad gør man egentligt hvis der er opstået problemer med strømstikket eller ladeporten, eller den slet ikke fungerer længere? Det kan du læse i dagens blogindlæg.

Hvis din bærbar ikke vil oplade

Hvis din bærbar har problemer med at lade op tyder det på at noget vedrørende strømforsyningen er defekt. Det kan bl.a. komme til udtryk ved at computeren ikke vil lade helt op eller at den slet ikke får strøm. Problemet kan skyldes flere ting, såsom en skade eller defekt ved strømstikket, defekt i selve strømforsyningen eller at du bruger en forkert strømforsyning med forkert spænding. Uanset hvad bør du få det undersøgt, da strømproblemer ikke er noget man bør ignorere.

Hvis det viser sig at DC-porten (ladeporten i computeren) er i stykker og skal repareres, skal du være opmærksom på at ikke to computere er ens. I nogle bærbare computere er ladeporten loddet fast på bundkortet og i andre er den forbundet via et kabel og er dermed mere modulariseret. Ved en stationær computer er strømforsyningen som regel simpel at udskifte. Der kan med andre ord være forskel på hvor omfattende en reparation det er og hvor meget som skal repareres eller udskiftes. Netop derfor er det vigtigt at få en professionel til at undersøge sagen og give et tilbud på reparationen. Det er din tryghed for at det gøres ordentligt fra start.

Brug for hjælp?

Skal vi hjælpe dig med at reparere din computer? Uanset om du har problemer med strømstikket, ladeporten eller strømforsyningen kan vi hjælpe dig. Vores dedikerede og specialiserede computer-teknikere står klar til at hjælpe dig. Hvis du opretter din sag her på vores hjemmeside kan du komme foran i køen og indlevere din computer på vores værksted uden forudgående aftale. Har du brug for først at stille spørgsmål er du velkommen til at bruge chatten eller sende os en besked.

2 kommentarer
 • Hej
  Jeg har en acer aspire 5, hvor ladeporten ikke virker mere. Kan i udskifte denne, og hvad vil det koste?

  Mvh. Maria pedersen

  • Hej Maria,

   Det kan vi bestemt godt se nærmere på. Vi har en meget dygtig elektronik-ingeniør og kan skifte ladeporte på komponentniveau.
   Vi er dog nødt til at få den ind forbi vores værksted først, både for at undersøge hvordan den er på din model samt hvad reservedele koster.
   Blot opret en sag på vores hjemmeside, så kan vi hjælpe dig på bedste vis.

   Mvh,
   Mathias fra GladTeknik