Min computers ladeport er gået i stykker, hvad gør jeg?

Min computers ladeport er gået i stykker, hvad gør jeg?

Min computers ladeport er gået i stykker, hvad gør jeg? 1920 1280 GladTeknik A/S

USB-C, MagSafe, MagSafe 2, AC-standard. Der findes mange strømforsyninger og strømstik. Uden strøm fungerer computeren ikke. Så hvad gør du, hvis der er problemer med strømstikket eller ladeporten, eller den slet ikke fungerer længere? Det kan du læse om i dagens blogindlæg.

Hvis din bærbare ikke vil oplade

Hvis din bærbare har problemer med at lade op, tyder det på, at noget vedrørende strømforsyningen er defekt. Det kan bl.a. komme til udtryk ved, at computeren ikke vil lade helt op eller at den slet ikke får strøm. Problemet kan skyldes flere ting såsom en skade eller en defekt ved strømstikket, defekt i selve strømforsyningen eller at du bruger en forkert strømforsyning. Uanset hvad bør du få det undersøgt, da strømproblemer ikke er nogle, man bør ignorere.

Hvis det viser sig, at DC-porten (ladeporten i computeren) er i stykker og skal repareres, skal du være opmærksom på, at ikke to computere er ens. I nogle bærbare computere er ladeporten loddet fast på bundkortet, og i andre er den forbundet via et kabel og er lettere at skifte.

Ved en stationær computer er strømforsyningen som regel simpel at udskifte. Der kan med andre ord være forskel på, hvor omfattende en reparationen er og hvor meget, der skal repareres eller udskiftes. Netop derfor er det vigtigt at få en professionel til at undersøge sagen og give et tilbud på reparation. Det er din tryghed for at det gøres ordentligt fra start.

Brug for hjælp?

Skal vi hjælpe dig med at reparere din computer? Uanset om du har problemer med strømstikket, ladeporten eller strømforsyningen, kan vi hjælpe dig. Vores dedikerede og specialiserede teknikere er klar til at hjælpe dig.

Du skal bare oprette din sag her på vores hjemmeside; på den måde kommer du foran i køen. Derefter skal du indlevere din computer på vores værksted i Hvidovre, så tager vi et kig på den.

Har du brug for først at stille spørgsmål, kan du kontakte os via vores kontaktformular eller bruge vores chatfunktion, så vurderer vi opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias
4 kommentarer
 • Hej
  Jeg har en acer aspire 5, hvor ladeporten ikke virker mere. Kan i udskifte denne, og hvad vil det koste?

  Mvh. Maria pedersen

  • Hej Maria

   Det kan vi godt se nærmere på. Vi har en meget dygtig elektronikingeniør, som kan skifte ladeporte på komponentniveau.

   Vi er dog nødt til at få den forbi vores værksted både for at undersøge, hvordan den er på din model samt hvad reservedele koster.

   Du skal bare oprette en sag på vores hjemmeside, så kan vi hjælpe dig på bedste vis. Du finder siden, hvor du opretter en sag, her: https://www.gladteknik.dk/opret-sag/

   Mvh.
   Mathias fra GladTeknik

 • Har en MacBook pro fra 2020 hvor usb c portene ikke har det så godt mere, hvad ville det sådan cirka koste at få skiftet det?

  • Hej Sebias

   Det er klart noget, vi kan hjælpe med. Vi skal dog lige skulle undersøge den først, før vi kan give en fast pris. Vi skal nemlig se, om det blot er portene, eller om det eksempelvis er forbindelserne inde på Logicboardet, der fejler noget.