Min iMac holder ikke sin position længere, hvad gør jeg?

Min iMac holder ikke sin position længere, hvad gør jeg?

Min iMac holder ikke sin position længere, hvad gør jeg? 1920 1275 GladTeknik A/S

Apples stationære computer, iMac, er en flot alt-i-en løsning, hvor selve computeren og skærmen er én enhed, og man dermed slipper for at have skærmen og selve computeren stående separat. Det giver et mere elegant udtryk og sparer også plads rent fysisk.

Hvis din iMac har nogle år på bagen eller har fået en skade, kan det ske, at skærmen ikke længere vil holde sin position og dermed ikke holder den vinkel, du har indstillet den til.

I dagens blogindlæg ser vi på, hvad du kan gøre, hvis du har det problem.

Hvis iMac skærmen ikke holder sig oppe

En iMac kan – ligesom de fleste andre computerskærme – vippes og justeres til at have den optimale vinkel, når du bruger den. Vinklen er vigtig for at brugen af computeren er så behagelig og ergonomisk rigtig som muligt.

Hvis ikke der er styr på dette, kan du få hovedpine, anstrenge dine øjne for meget og i det hele taget blot få mindre ud af oplevelsen, hvad enten det er produktivitet på arbejdet, på studiet eller til fritidsbrug. Inde i selve iMac’en sidder et hængsel, der kan blive slidt eller gå i stykker og dermed gøre, at din iMac ikke længere kan holde sin position og dermed typisk vil vippe nedad til stor gene.

Denne YouTube-video illustrerer hvordan problemet kommer til udtryk. Måske kender du det selv?

 

Det er dog ikke nødvendigt at købe en ny iMac af den årsag, eller at støtte skærmen ved at stille bøger eller andet under den. Problemet kan nemlig blive udbedret hos en specialiseret Mac-reparatør med den rette reparation. Det gælder både iMac og iMac Pro. Hos os i GladTeknik har vi stor erfaring med reparation af bl.a. iMacs, og har derfor mulighed for at reparere sådan en skade, hvad enten det skyldes, at hængslet er slidt op, knækket eller på anden vis beskadiget.

Skal vi reparere din iMac?

Hvis din iMac har det omtalte problem eller andre former for skader og fejl, så lad os hjælpe dig. Vores dygtige og specialiserede teknikere er altid klar til at hjælpe dig med din computer. Du skal bare oprette en sag her på vores hjemmeside og herefter indlevere din computer hos os. Så tager vi et kig på den, giver dig et uforpligtende tilbud og laver derefter reparationen, hvis du takker “ja” til tilbuddet. Nemmere bliver det ikke.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias