Mit bagglas på min iPhone er gået i stykker hvad gør jeg?

Mit bagglas på min iPhone er gået i stykker hvad gør jeg?

Mit bagglas på min iPhone er gået i stykker hvad gør jeg? 1280 891 GladTeknik A/S

Mit bagglas på min iPhone er gået i stykker. Hvad gør jeg?

Mobiltelefoner er i dag en del af dagligdagen. Vi bruger dem til alt fra underholdning til kommunikation. iPhone er et af de mest populære mærker; kvalitet og funktionalitet er imponerende.  Men hvad sker der, hvis bagsiden af din iPhone går i stykker? Kan den skiftes ud, eller er du nødt til at investere i en ny telefon?

Er det muligt at skifte bagglas på en iPhone?  

Ja, det er muligt at skifte bagglasset på en iPhone. Hos GladTeknik tilbyder vi mange typer reparationer, og en af dem er udskiftning af bagglas. Hvis din iPhones bagglas er revnet eller beskadiget, kan du kontakte GladTeknik og få den repareret. Vores certificerede Apple-teknikere hjælper dig.

ødelagt bagglas iphone

På billedet her ses et ødelagt bagglas på en iPhone

Fire trin i forbindelse med skift af bagglas

  1. Hvis du ikke vil have din iPhones bagglas erstattet af originale Appledele, tilbyder GladTeknik også OEM-dele (OEM betyder “Original Equipment Manufacturer”). Det er dele, der svarer til de originale.
  2. Bestilling af reservedele: Hvis det er nødvendigt at skifte bagglasset, bestiller teknikeren en reservedel hjem til dig.
  3. Specialværktøj opvarmer med laser: Når reservedelen er kommet, erstatter teknikeren den gamle skærm med den nye. Det kræver specialværktøj og ekspertise for at sikre, at skærmen afmonteres og monteres korrekt.
  4. Vægt på din iPhone: Når bagglasset er skiftet, bruger vi specialværktøj for at sikre, at bagglasset sidder helt fast, og som det skal.

Vil du vide mere om reparation af iPhone, kan du læse mere her.

Hvis vi skal hjælpe dig med din iPhone, skal du bare oprette din sag her på vores hjemmeside og derefter indlevere den på vores værksted, så tager vi et kig på den.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias