Bedste antivirus til Mac

Bedste antivirus til Mac

Bedste antivirus til Mac 1920 1440 GladTeknik A/S

Før i tiden var Mac computere blandt andet kendt som en type computer der ikke fik virus. Det var delvist rigtigt, da de statistisk set stort set ikke blev ramt. Det skyldtes blandt andet, at fordi næsten ingen brugte Mac så havde hackere mindre interesse i at udvikle virusser til Mac og brugte mindre energi på at ramme folk med Mac. Det er dog ikke tilfældet længere og har ikke været det i lang tid. Din Mac computer kan sagtens blive ramt af virus, malware, keyloggere eller andet skidt. Derfor er det vigtigt at du beskytter dig, præcis som hvis du har en PC.

Hvilken antivirus er bedst til Mac?

Der findes mange forskellige antivirus-programmer til Mac og ligeså mange holdninger til hvilken der er bedst. Vi anbefaler BullGuard eller Kaspersky antivirus til vores kunder. Virksomheden AV-Comparatives er en Østrigsk virksomhed der tester antivirus-programmer helt uvildigt. I deres seneste undersøgelse og sammenligning af antivirus-programmer til Mac, testede de 11 forskellige programmer. I denne test var Kaspersky antivirus blandt de programmer der klarerede sig bedst, når det kom til at blokere de forskellige typer af farer. BullGuard får ligeledes meget anerkendelse og er blevet mere og mere populær.

Disse programmer skal du holde dig fra

Alle antivirus-programmer er ikke lige gode. Både i forhold til selve beskyttelsen, men vi ser også tit at nogle kunders allerede installerede antivirus-programmer er årsagen til de software-problemer de oplever. Eksempelvis at systemfiler og legitime programmer slettes eller at de skaber en mærkelig adfærd såsom at skærmen slukker tilfældigt som vi tidligere har skrevet om.

Kan jeg få hjælp til installation af antivirus på Mac?

Ja! Hos GladTeknik hjælper vi hver dag vores kunder med at beskytte deres computere, ofte samtidig med en reparation af deres Mac. Vi kan også hjælpe dig med at få installeret det rette antivirus-program på din Mac, uanset om du har en Macbook, Macbook Air, Macbook Pro, iMac, Mac Mini eller en anden model.