Bedste antivirus til Mac

Bedste antivirus til Mac

Bedste antivirus til Mac 1920 1440 GladTeknik A/S

Før i tiden var Mac-computere blandt andet kendt som en type computer, der ikke fik virus. Det var delvist rigtigt, da de statistisk set stort set ikke blev ramt. Det skyldtes blandt andet, at fordi næsten ingen brugte Mac, havde hackere mindre interesse i at udvikle virus til Mac.

Det er ikke tilfældet længere og har ikke været det i lang tid. Din Mac-computer kan sagtens blive ramt af virus, malware, keyloggere eller andet skidt. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dig, præcis som hvis du har en PC.

Hvilken antivirus er bedst til Mac?

Der findes mange forskellige antivirusprogrammer til Mac og lige så mange holdninger til, hvilket der er bedst. Vi anbefaler BullGuard eller Kaspersky til vores kunder.

  • Virksomheden AV-Comparatives er en østrigsk virksomhed, der tester antivirusprogrammer helt uvildigt. I deres seneste undersøgelse (august 2019) og sammenligning af antivirusprogrammer til Mac, testede de 11 programmer. I denne test var Kaspersky blandt de programmer, der klarerede sig bedst.
  • BullGuard får ligeledes meget anerkendelse og er blevet mere og mere populær (august 2019).

Nogle programmer skal du holde dig fra

Antivirusprogrammer er ikke lige gode. Både i forhold til selve beskyttelsen, men vi ser også, at nogle kunders allerede installerede antivirusprogrammer er årsagen til de softwareproblemer, de oplever. Eksempelvis at systemfiler og legitime programmer slettes, eller de skaber en mærkelig adfærd, såsom at skærmen slukker tilfældigt.

Kan jeg få hjælp til at installere antivirus på Mac?

Ja! Hos GladTeknik hjælper vi hver dag kunder med at beskytte deres computere ofte samtidig med en reparation af deres Mac.

Vi kan hjælpe dig med at få installeret det rette antivirusprogram på din Mac, uanset om du har en MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Mini eller en anden model.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias