Computer reparation Frederiksberg

Er din computer gået i stykker? Vi kan hjælpe dig, uanset om du har en PC eller Mac. Vi reparerer computere fra vores værksteder på Frederiksberg, i København og på Sjælland.

Reparation af Mac og PC på Frederiksberg

Oplever du problemer med din Mac eller PC? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder computer reparationer af høj kvalitet fra vores værksteder i Københavnsområdet. Du kan desuden indlevere på Frederiksberg efter aftale, så hvis du bor, studere eller arbejder på Frederiksberg, kan du med fordel indlevere og afhente din computer der. Udover indlevering på Frederiksberg tilbyder vi udkørende hjælp og afhentning. Og hvis du i stedet indleverer på vores hovedværksted i Hvidovre tilbyder vi desuden en grundlæggende håndtering. Selve reparationen løses på ca. ét døgn i 9 ud af 10 tilfælde. Så hos os får du hurtigt din computer retur, uden lange og unødige ventetider.

Computer reparation Frederiksberg

Nogle af de computer-problemer vi hjælper med

Vi reparerer og udbedrer hver dag mange forskellige computer-problemer. Nogle af de reparationer vi oftest udfører og hjælper med er:

  • Reparation eller udskiftning af harddisk
  • Reparation af skærm
  • Gendannelse af mistede filer og anden data
  • Problemer med bundkort og logic board
  • Problemer med malware eller virus
  • Fejlfindning generelt
  • Udskiftning af batteri
  • Gøre en gammel computer hurtigere
  • Indvendig rens af støv og skidt

Listen er ikke udtømmende, så i stedet anbefaler vi at du kontakter os og får et uforpligtende tilbud på din reparationssag. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ønsker du at indlevere din computer til reparation på Frederiksberg?

Vores specialiserede teknikere står klar til at hjælpe dig. Du kan indlevere efter aftale på vores mange indleveringssteder og værksteder. Klik dig ind på vores bookingside og send os en mail, udfyld en kontaktformular eller giv os et ring – så sender vi dig et godt tilbud!
Fantastisk hurtig reparation. Min søn havde fået trykket skærmen på sin Lenovo computer og den skulle skiftes. Jeg ringede til glad teknik og fik at vide at de kunne reparere min søns bærbar pc imens jeg ventede. Jeg kørte straks ud til dem og på blot et kvarter havde de udskiftet displayet. Det er service der batter. I har helt sikkert fået jer en stamkunde.


5 / 5 Stjerner

Maria H.