Sådan fjerner du en enhed fra Find

Sådan fjerner du en enhed fra Find

Sådan fjerner du en enhed fra Find 2560 1707 GladTeknik A/S

Sådan fjerner du en enhed fra Find

Skal din Apple-enhed til service? Skal den sælges? Eller skal den gives væk? Der kan være mange grunde til, at man skal have fjernet en enhed fra Find-appen.

Hvorfor skal man deaktivere Find? Skal din MacBook eller et andet Apple-produkt til service, er det vigtigt, at du har deaktiveret Find på din enhed. Appen sørger for, at det er den rigtige person, der indleverer produktet, da der kræves Apple-id for at deaktivere Find. Med T2 chippen i alle Apples nyere produkter er det heller ikke muligt for reparatører som os at få reservedele fra Apple. Dette er selvfølgelig et problem, hvis det skulle ske, at man skal bruge en reservedel under reparationen.

 

Fjern Find fra iPhone 

Hvis du befinder dig på en iPhone, er der flere forskellige måder, du kan gøre det på. Er det den iPhone, du har i hånden, der skal fjernes fra enheder, kan du gøre følgende: 

Gå ind i Indstillinger, tryk på dit eget navn, så trykker du på “Find” og så trykker du “Find min iPhone” og derfra kan du slukke “Find min iPhone” ved at skrive dit Apple-id + kode. Se nedenfor for reference:  

Sådan fjerner du en enhed fra Find 5

Fjern en anden forbundet enhed fra iPhone 

Er det en anden enhed, du skal fjerne, men du befinder dig stadig på en iPhone, kan du gøre følgende: 

Åben Find appen, naviger derefter til enheder i bunden. Herfra skal du vælge den enhed, der skal fjernes. Når du har valgt den enhed, der skal fjernes, ruller du ned i bunden og trykker “fjern denne enhed”. OBS hvis du vælger at trykke “slet iPhone” sletter du alle dine data på enheden. Se nedenfor for reference:  

Sådan fjerner du en enhed fra Find 6

 

Sådan fjerner du en enhed fra Find 7

Fjern enhed fra computer  

Når du skal fjerne en enhed over Find fra en computer, skal du gøre det en smule anderledes, end hvis du skulle gøre det fra en iPhone. Du kan følge nedenstående trin for at fjerne en enhed via computer: 

Det første, du skal gøre, er at åbne din browser og navigere til www.icloud.com, dernæst login med dit Apple-id. Når du er logget ind, vil der komme en masse valgmuligheder, her skal du vælge “Find”. Når du har åbnet “Find” vil du kunne se i toppen, at der står “Alle Enheder”, den skal du trykke på. Vælg derefter den enhed, der skal fjernes. Derefter tryk “fjern fra konto”. Se referencebillederne nedenfor:  

 

 

Sådan fjerner du en enhed fra Find 8

find

 

Fjern Find fra MacBook

For at fjerne Find fra en MacBook skal du gøre følgende:

Tryk først på Apple-logoet i toppen af venstre hjørne på MacBooken. Dernæst skal du trykke systemindstillinger, derefter trykker du på iCloud. Du skal herefter trykke på ”Find min Mac” og deaktivere det.

MacBook

Ønsker du at slette alt data på enheden så tryk blot “slet enhed” i stedet, dette vil fjerne alt data fra enheden.  

 

Ønsker du at læse mere om Apple, kan du finde mere på vores blog nedenfor 

 

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias
2 kommentarer
 • Avatar af Randi Grennerod
  Randi Grennerod 11. juni 2024 at 9:45

  Hej Mathias

  Jeg skal indleverer en MacBook Air
  Og i skriver at jeg skal fjerne “find”
  Men nu er det sådan at Mac overhovedet ikke kan åbnes eller modtage strøm.
  Hvad gør jeg så???
  Mvh Randi Grennerod

  • Hej Randi

   Godt spørgsmål!

   Som du også kan se her i guiden, er der flere ting, du kan gøre. Du kan bl.a. bruge en anden Apple-enhed, som er logget på med samme Apple-ID for at fjerne den fra “Find”, eller du kan logge på iCloud.com for at slå det fra via det samme Apple-ID. Det burde kan du også se, hvordan du gør, i denne guide.

   Ønsker du ydeligere hjælp, kan du altid ringe eller skrive til os, så kan vi guide dig gennem processen.