Kan man få hjælp til sin computer i eget hjem?

Kan man få hjælp til sin computer i eget hjem?

Kan man få hjælp til sin computer i eget hjem? 768 512 GladTeknik A/S

Når du har brug for hjælp til din computer, hvad enten der er brug for en reparation eller bare support, er den typiske fremgangsmåde at indlevere den på et værksted som vores. Men nogle foretrækker at få hjælpen i eget hjem. I dagens blogindlæg forklarer vi om mulighederne hos os, og hvordan det fungerer i praksis.

Hjælp til computeren i dit eget hjem

Alle kan få brug for teknisk support til computeren. Det gælder eksempelvis ved softwaremæssige udfordringer såsom hjælp til at sætte e-mailen op, hjælp til det trådløse netværk, at koble printere til, at gendanne data eller lignende. Visse former for teknisk support kan laves hjemme hos dig, hvilket kan være at foretrække, fx hvis du ikke har mulighed for at komme til værkstedet eller bare ønsker at spare tiden til transport.

Hos GladTeknik tilbyder vi udkørende teknisk hjælp som supplement til samme slags teknisk hjælp, reparation og support fra vores værksted. Det betyder, at vi har teknikere med mulighed for at besøge dig i dit hjem eller på kontoret og hjælpe dig dér, eller vi kan hente den og tage den med tilbage til vores værksted for at reparere computeren og aflevere den hjemme hos dig igen. Denne form for udkørende teknisk hjælp koster naturligvis ekstra, da servicen er mere tidskrævende og indebærer transport for os. For nogle er det prisen værd og sparer en masse tid.

Eksempler på problemer vi tilbyder at løse som udkørende teknisk hjælp:

  • Vi henter og bringer computeren
  • Vi sætter e-mailen op og/eller løser problemer med den
  • Vi hjælper med kalenderen
  • Vi gendanner dine data
  • Vi sætter dit trådløse netværk op og/eller optimerer det
  • Vi hjælper med din server
  • Vi hjælper med din printer
  • Vi laver en generel fejlsøgning
  • Vi installerer programmer

Vi tilbyder naturligvis udkørende teknisk hjælp uanset hvilken slags computer, du har. Om det er en stationær computer, en bærbar computer, en PC med Windows eller en Mac, har vi en udkørende tekniker, der kan hjælpe dig. Og hvis det viser sig, at opgaven ikke kan løses hjemme hos dig, eksempelvis fordi den kræver særligt udstyr, reservedele eller specialister, tager vi den med til vores værksted og leverer den hjem til dig, når den er repareret og klar.

Har du brug for hjælp til din computer?

Hvis du læser dette indlæg, fordi du har brug for teknisk hjælp til din computer enten i dit eget hjem eller på kontoret, kan vi hjælpe dig. Du skal bare udfylde vores formular, hvor du booker udkørende teknisk hjælp. Herefter kontakter vi dig for at aftale nærmere. Nemmere bliver det ikke.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias