Kan man få hjælp til sin computer i eget hjem?

Kan man få hjælp til sin computer i eget hjem?

Kan man få hjælp til sin computer i eget hjem? 768 512 GladTeknik A/S

Normalt når har brug for hjælp til sin computer, hvad enten der er behov for en reparation eller blot support af den, er den typiske fremgangsmåde at indlevere den hos et værksted såsom os. Men nogle foretrækker at få hjælpen i eget hjem. I dagens blogindlæg forklarer vi om mulighederne hos os og hvordan det fungerer i praksis.

Computerhjælp i eget hjem

Alle kan få brug for teknisk support af sin computer. Det gælder eksempelvis ved software-mæssige udfordringer såsom hjælp til opsætning af e-mail, hjælp til det trådløse netværk, tilkobling af printere, datagendannelse eller lignende. Visse former for teknisk support er også mulige at få foretaget i eget hjem, hvilket for nogle kan være at foretrække, f.eks. hvis man ikke har mulighed for at komme til værkstedet eller blot ønsker at spare tiden på transport. Hos GladTeknik tilbyder vi udkørende teknisk hjælp som supplement til samme slags teknisk hjælp, reparation og support fra vores værksted. Det betyder at vi har teknikere med mulighed for at besøge dig i dit hjem eller på kontoret og hjælpe dig dér, eller blot afhente computeren og tage den med tilbage til vores værksted for udførelse af selve reparationen og derefter returnere den på adressen. Denne form for udkørende teknisk hjælp koster naturligvis ekstra, da servicen er mere tidskrævende og også indebærer transport, men er for nogle det værd og sparer en masse tid.

Eksempler på problematikker vi tilbyder at løse som udkørende teknisk hjælp:

  • Afhentning og tilbagelevering af computere der skal repareres
  • E-mail opsætning og support
  • Hjælp til kalender
  • Datagendannelse
  • Opsætning og optimering af trådløst netværk
  • Serverhjælp
  • Printerhjælp
  • Generel fejlsøgning
  • Opsætning af programmer

Vi tilbyder naturligvis udkørende teknisk hjælp uanset hvilken slags computer du har. Om det er en stationær computer, en bærbar computer, en PC (med Windows) eller en Mac, så har vi en udkørende tekniker der kan være dig behjælpelig. Og såfremt opgaven viser sig at ikke kunne løses på adressen, eksempelvis hvis det kræver særligt udstyr, reservedele, eller specialister, så tager vi den med tilbage til vores værksted og leverer den til dig når den er repareret og klar.

Har du brug for hjælp til din computer?

Hvis du læser dette blogindlæg fordi du netop har brug for teknisk hjælp til din computer, enten i dit eget hjem eller på kontoret, så kan vi hjælpe dig. Blot udfyld vores formular til booking af udkørende teknisk hjælp, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Nemmere bliver det ikke.