Den danske Elon Musk

Den danske Elon Musk

Den danske Elon Musk 1423 470 GladTeknik A/S

 

Den danske Elon Musk

Hvis du fulgte med på DR1 i aftes, så du GladTekniks stifter og ejer, Mathias Emil Nielsen, deltage i Løvens Hule. I udsendelsen siger Jacob Risgaard til Mathias: “Du er jo den danske Elon Musk 🚀”. Vi spurgte Mathias, hvilke tanker han gjorde sig i forbindelse med Jacob Risgaards udtalelse.  

 

Hvordan var din oplevelse i Løvens Hule?  

Det var surrealistisk. At stå foran løverne og løvinderne var en ubeskrivelig følelse. Det var også intenst, fordi jeg stod derinde i 1½ time, og jeg blev stillet mange spørgsmål. Heldigvis var jeg godt forberedt og følte, at jeg havde et godt flow gennem hele min pitch. 

 

Hvad tænkte du, da Jacob Risgaard sagde “Du er jo den danske Elon Musk”? 

Jeg blev overrasket. Jeg er ikke blevet kaldt det før. Jeg tror, at Jacob Risgaard sagde det, fordi jeg præsenterede, hvordan GladTeknik automatiserer på effektiv vis. Måske sagde han det også, fordi vi arbejder med IT.  

 

Kan du se sammenligningen? 

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg, at det eneste, jeg har til fælles med Elon Musk, er diagnosen “Aspergers syndrom”. Vi er begge eksempler på, at man kan nå langt på trods af sine udfordringer. Jeg håber på, at det kan vise andre, at alting kan lade sig gøre, når man finder glæden i sin passion. For mig er det GladTeknik. Det får mig til at føle, at jeg udretter noget godt for andre mennesker hver dag.  

 

Hvordan vil du beskrive dig selv? 

Det er et godt spørgsmål. Jeg er god til at huske tal, og jeg har en stor passion for IT. Jeg er løsningsorienteret, hvilket er en egenskab, jeg bruger på værkstedet hver dag. 

At være anderledes ser jeg som en fordel. Det gør, at mine medarbejdere og jeg går til opgaverne på anden vis end andre i branchen. 

 

Hvad ser du mest frem til i samarbejdet med Jacob Risgaard og CoolGroup teamet?  

Jeg ser frem til at lære fra andre dygtige og kompetente mennesker, der har meget viden og erfaring. Jeg tror på, at vi kan hjælpe hinanden ved sparring. På den måde kan GladTeknik udvikle sig og udrette mere i fremtiden.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias
2 kommentarer
  • Tillykke med den flotte præsentation og det nye samarbejde!
    Meget velfortjent, for at køre så velsmurt og kompetent computer-service!
    Og endda med en klar sympatisk social profil!
    🙂 Mads