Cookie- & Privatlivspolitik

Cookie- & Privatlivspolitik

Introduktion:

Ved anvendelse af GladTeknik.dk indsamles der oplysninger, som bruges til at forbedre indholdet og optimere hjemmesiden. Ved ønske om, at der ikke ønske at indsamle oplsyninger, så har man ret til at slette sine cookies (se vejlednng: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade at benytte GladTeknik.dk.
Nedenfor uddybes hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang.

 

Cookies:

Gladteknik.dk anvender ”Cookies”. En cookie er en tekstfil, som bliver gemt på din mobil, computer eller anden enhed, du besøger webstedet fra med formålet at genkende den, huske indstillinger, målrette annoncer og udføre statistik. Cookies indeholder ikke skadelig kode såsom malware.

Guide til at slette eller blokere cookies, se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Ved blokering af cookies vil annoncer kunne blive mindre målretet og optræde langt hyppigere. Ligeledes risikeres at hjemmesiden ikke fungerer lige så optimalt.

Personoplysninger

Generelt:
Personoplysninger er information, der kan henføres til dig i et eller andet omfang. Ved at benytte Gladteknik.dk, indsamles og behandles en række informationer, som sker ved eksempelvist tilmeldelse af vores nyhedsbrev.

Der indsamles og behandles typisk følgende oplsyninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din enhed, geografisk placering, IP-nummer, samt hvilke side der klikkes på (interesser). Ligeledes, i det omfang du selv giver eksplicit samtykke til ved selv at indtaste eller fortælle os: Navn, tlf. Nr., E-mail, Adresse, CVR nr., Problemstilling og aftalte priser.

Sikkerhed:
Vi anvender organisatoriske og tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, fortabt, forringet, offentliggjort, kommer i de forkertes kendskab eller behandles i strid med lovgivningen.

Formål:
Oplysningerne anvendes til at identificere dig som bruger for at optimere det relevante indhold netop til dig. Ligeledes anvendes det til registrering af køb og betalinger, og kunne levere de services som brugeren har efterspurgt. De anvendes også til brug ved en evt. reklamation.

Periode for opbevaring:
Oplysningerne opbevares i det omfgang det er nødvendigt og bliver slettes når der ikke længere er en årsag til at beholde dem. De opbevares kun i det tidsrum der er tilladt i henhold til lovgivningen og kunden har altid ret til at kontakte os pr. E-mail, hvis kunden ønsker at vi skal fremsende eller slette han/hendes oplysninger som vi ligger inde med.

Videregievelse af oplysninger:
De data GladTeknik.dk indsamler om din brug af hjemmesiden videregives ikke til tredjeparter. De benyttes kun til intern brug og med henblik på at optimere vores Service.

Videregivelse af persondata såsom navn, E-mail m.m. vil kun ske med din samtykke og der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, som kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:
En bruger/kunde på Gladteknik.dk har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger som vi har liggende. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Ligeledes har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at der behandles oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet til det korrekte eller slettet. De kan ske ved henvendelse til: ”info@gladteknik.dk”.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du  til enhver tid ret til at tage kontakt til Datatilsynet, således: http://www.datatilsynet.dk/

Udgiver:
Websiden ejes og publiceres af:

GladTeknik ApS
Vestergade 8, 1.,
4600 Køge
Telefon: 41 33 34 35
E-mail: info@gladteknik.dk
CVR nr.: 39321548