Priser på udekørende teknisk hjælp

Udover teknisk hjælp fra vores værksteder, tilbyder vi også udkørende teknisk hjælp, hvor vi kører til dig og hjælpe dig på adressen. Både i dit hjem og på kontoret. Se priser nedenfor.

Priser for private kunder og erhverv

Private & Erhverv:
Dag (09:00-17:00):
740 kr. pr. time*
Tillæg ved Senior Netværks-specialist samt Ubiquiti & Mesh-Netværk, Data Recovery, Mail, Internet opsætning/hjælp samt IT-konsulent.
+680 kr. pr. time*
Tillæg til serverhjælp, printerspecialist, NAS-, QNAP m.m.:
+1120 kr. pr. time*
Tillæg ved ekspres-hjælp (hjælp samme dag):
+920 pr. time*

*Der tillægges et transportgebyr oven i timeprisen på 9,12 kr. pr. km. kørt og der afregnes fra teknikerens placering til lokaliteten hvor servicen ydes. Dog minimum 200 kr ex. moms.
*Alle priser er ex. moms, jo mindre andet er aftalt.

Dermed vil det inden for Storkøbenhavn maksimalt blive 920 kr. for transport, også selvom der bruges to timer på transport frem og tilbage.

Udkørende teknisk hjælp
Reparation af iMac

Eksempler på udkørende IT-support (kl. 08:00-16:00):

1 times udekørende IT-support i Hvidovre: 200 + 740 = 940,- dkk plus moms.
2 timers udekørende IT-support i Hvidovre: 200 + 2*740 = 1.680,- dkk plus moms.

Eksempler på reparation på værksted:

Her betales kun for en halv times fejlfinding af din enhed, også selvom der anvendes længere tid. Herefter gives et uforpligtende tilbud på en reparation eller et løsningsforslag på hvad der bedst kan betale sig for dine behov.

I vores Hvidovre Afdeling, tilbyder vi at lave en fejlfinding, hvorefter vi giver et Uforpligtende tilbud på reparation af alle computere.