iPhone 6 Reparation
Er din iPhone 6 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 6 til gode priser i København og på hele Sjælland.
Dummy Image

iPhone 6s reparation

Har du problemer med din iPhone 6s? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Dummy Image

iPhone 6s Plus reparation

Har du problemer med din iPhone 6s Plus? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Dummy Image

iPhone 6 Plus reparation

Har du problemer med din iPhone 6 Plus? Vi kan hjælpe!

Læs mere

iPhone 6 reparation

iPhone 6 var en yderst populær smartphone, da den første gang blev sat til salg i 2014. De følgende år valgte mange danskere at investere i telefonen, og derfor er det også en model, som vi har stor ekspertise med at reparere.

Er batteriet i din mobil stået af? Er skærmen flækket? Virker kameraet ikke længere? Uanset hvilket problem du oplever, så kan du få det løst med en professionel iPhone 6 reparation hos GladTeknik. 

iPhone 6 reparation i København og på Sjælland

GladTeknik dækker i dag et stort geografisk område med vores iPhone 6 reparationer, idet vi foruden vores værksteder i Hvidovre og Herlufmagle har indleveringssteder en lang række steder i København og andre steder på Sjælland. 

Nederst på siden får du det fulde overblik over vores nuværende indleveringssteder. Her kan du dermed hurtigt finde det sted, der ligger tættest på dig. Skal vi reparere din iPhone 6, så opret en sag på vores hjemmeside og læg vej fordi enten vores værksted eller et indleveringssted nær dig.

iph6s

Broken screen

Reparation af iPhone 7 Plus hos GladTeknik

iPhone 7 Plus hører efterhånden til blandt de ældre modeller fra Apple, men du kan fortsat få den repareret, hvis du har brug for det. GladTeknik er stedet, hvor du kan få repareret din iPhone 7 Plus på favorable vilkår. Vi kan ikke kun bryste os af at have stor ekspertise og mange års erfaring, men også af at yde tilfredshedsgaranti. 

For at få repareret din iPhone 7 Plus af en af vores teknikere skal du enten lægge vej forbi et af vores værksteder eller et af vores indleveringssteder. Så kaster vi os over reparationen hurtigst muligt, så du ikke skal vente i længere tid end højst nødvendigt. 

Er skærmen på din iPhone 7 Plus gået i stykker?

I dag findes der en masse forskelligt tilbehør til iPhone 7 Plus, der har til formål at beskytte skærmen. Det gælder bl.a. covers og skærmbeskyttelse. Du har dermed rig mulighed for at forebygge skærmskader.

Alle kan dog være uheldige. Har du netop været uheldig at tabe din iPhone 7 Plus på gulvet, og er det gået ud over skærmen, så kan du bestille et skærmskift hos os. 

Er der behov for en helt tredje reparation?

I de forrige afsnit er du blevet præsenteret for to typiske iPhone 7 Plus reparationer – henholdsvis skærmskift og batteriskift. 

Det er de mest efterspurgte reparationer, men vi tilbyder også andre reparationer. Er det derfor hverken skærmen eller batteriet, der ikke virker, men noget helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Info om priser på iPhone 7 Plus reparationer

Vi har ikke offentliggjort vores reparationspriser på vores hjemmeside, men ved at kontakte os kan du nemt få beregnet en pris på din reparation. 

For at indhente et uforpligtende tilbud skal du blot oplyse, hvilken model du har, i dette tilfælde iPhone 7 Plus, og hvilken reparation der skal foretages, f.eks. skærmskift. 

Opret sagen hjemmefra og spar tid

Du har mulighed for at oprette din sag hjemmefra, og det kan du med fordel gøre, hvis du gerne vil spare tid. Når du har oprettet din sag, kan du blot indlevere din iPhone 7 Plus hos os. Så tager vi os af reparationen ved først mulige lejlighed.

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone 6?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.