Hjælp til GDPR

Hjælp til GDPR (Persondataforordningen)

Den 25. maj 2018 trådte den nye Persondataforordning, også kaldet GDPR, i kraft. Det er et nyt EU-direktiv der har til formål, at bedre sikre EU-borgeres rettigheder i forbindelse med behandling af deres persondata. For mange virksomheder er dette dog en uoverskuelig opgave at sætte sig ind i og langt fra alle nåede at blive klar til deadlinen. Vi tilbyder kompetent rådgivning i GDPR til en langt bedre pris end du får hos jurister og advokater. Med GDPR-rådgivning fra GladTeknik bliver du taget i hånden fra start til slut og vi sikrer at din virksomhed overholder retningslinjerne og de forpligtelser det medfører, med mindst muligt besvær for dig.

Hvad indebærer GDPR-rådgivning?

Vores GDPR-specialist udfører en række forskellige opgaver i forbindelse med opgaven, blandt andet:

  • Opstartsmøde med gennemgang af forpligtelser og interview om nuværende databehandlingsaktiviteter
  • Roadmapping af nuværende databehandlingsaktiviteter
  • Mangelanalyse og identificering af hvilke ændringer der bør foretages
  • Eksekvering af ændringstiltag
  • Intern dokumentation som skal kunne fremvises til Datatilsynet ved anmodning
  • Rådgivning om beskyttelse af persondata og krav til kryptering
  • Risikovurdering
  • Indhentning af databehandlingsaftaler fra samarbejdspartnere, systemer m.m.
  • Sikring af krav til samtykker overholdes
  • Intern vejledning i GDPR, så du får lettere ved at efterleve dine forpligtelser som dataansvarlig

Alt i alt får du altså en 360 graders GDPR-hjælp, så du kan komme i mål.

Har du brug for hjælp til at blive GDPR compliant? Så kontakt os og få et godt tilbud. Vi er altid parate til at svare på spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Hjælp til GDPR (persondataforordningen)

Hjælp til GDPR

GDPR-compliance med mindst muligt besvær

Vi tager dig i hånden fra start til slut og tager os af al besværet. Du bliver naturligvis holdt opdateret undervejs, samt sat godt ind i dine forpligtelser som virksomhed og hvordan du helt konkret overholder persondataforordningen, herunder hvad du skal gøre når en EU-borger henvender sig til dig for at gøre brug af sine rettigheder.

Vi rådgiver desuden altid ud fra at udgangspunktet, at din virksomhed og dine kunder skal være mindst muligt generet af den nye persondataforordning. Det betyder også, at vi sjældent anbefaler køb af nye systemer, da det især for mange mindre virksomheders vedkommende ikke er nødvendigt. Er du blevet opfordret af en anden rådgiver eller virksomhed til dette, anbefaler vi at du får en second opinion af os.

Med kompetent GDPR-hjælp fra os får sikrer du, at din virksomhed kommer i mål med GDPR-compliance og kan have ro i maven velvidende at din virksomhed overholder retningslinjerne og at du ikke risikerer bøder.

Har du brug for hjælp til GDPR?

Hvis du har brug for hjælp til at komme i mål med din virksomheds GDPR-compliance, så klik dig ind på vores bookingside og book en tid. Vi sidder klar til at hjælpe dig.




Fantastisk service og høj kompetence. Vi fik hjælp til GDPR, som blev gjort på en nem og overskuelig måde og til rigtigt fornuftige priser. Gladteknik hjælper med at følge kunden hele vejen til døren.


5 / 5 Stjerner

Signe Steenberger