Gør din Mac eller PC klar til studiestart

Gør din Mac eller PC klar til studiestart

Gør din Mac eller PC klar til studiestart 800 535 GladTeknik A/S

Er du en af de heldige, der snart skal starte på et nyt studie? Så er du garanteret klar over, at din Mac eller PC er et vigtigt arbejdsredskab på studiet. Derfor er det vigtigt at den fungerer godt og pålideligt, så du får mest ud af undervisningen og opgaver, og så din computer ikke bliver en hindring for dig. I dagens blogindlæg fortæller vi hvad du kan gøre, for at få gjort din Mac eller PC klar til studiestart eller et nyt semester.

Hvorfor er computeren vigtig for et studie?

På de fleste uddannelser benyttes computere til alt lige fra notetagning under lektioner, til opgaveskrivning og undersøgelser, og ved nogle eksamener. Det er altså et redskab der følger med en igennem det meste af uddannelsen for rigtig mange studerende, og derfor er det særdeles vigtigt at den fungerer som den skal. For hvis den ikke gør det, kan det ske at den bryder sammen under en eksamen, at alle ens noter forsvinder, at batteriet pludseligt ikke vil lade eller er upålideligt, og mange andre ting. Nogle situationer kan være mere kritiske end andre, men der er ikke grund til at tage chancen. Heldigvis kan man nemt få gjort sin Mac eller PC klar til studiestart eller opstart af et nyt semester. Og hos GladTeknik tilbyder vi sågar 20% studierabat på computer reparationer.

Få skiftet batteriet

Hvis din computer har nogle år på bagen, eller hvis du oplever at batteriet ikke fungerer pålideligt, såsom hvis det ikke vil lade fuldt op eller hvis batteriindikatoren ikke er retvisende, så er det på tide at få udskiftet batteriet. Det er en relativ billig reparation, men det er vigtigt at der bruges et batteri der passer til lige netop dén model som din computer er, samt er af god kvalitet. Vores teknikere her hos GladTeknik kan hjælpe dig med hele processen, også at finde frem til det rette batteri og indkøbe det såfremt vi ikke allerede har det på lager.

Giv computeren en indvendig rens

Over tid ophobes der en masse støv, skidt og snavs inde i din computer. Det kommer ofte ind i computeren via luftkanaler, mellem tastaturets taster eller andre åbninger. Problemet er bare, at computeren ikke kan komme af med det hele igen. Efter et par år kan det derfor anbefales at få foretaget en indvendig rens af computeren. Dette skal gøres med specialudstyr, for at sikre at computeren ikke tager skade via statisk elektricitet. En støvsuger er eksempelvis no-go, da det kortslutter hele computeren. Indlever i stedet din computer til en indvendig rens og lad vores dygtige og specialiserede computer teknikere gøre det for dig, med vores udstyr i vores antistatiske værksted.

Såfremt man aldrig får renset sin computer indvendigt, vil al den ophobede støv, skidt og snavs medføre, at computeren bliver varmere og dermed skal bruge ekstra computerkraft på at forsøge at køle computeren. Det resulterer i en langsommere computer, da denne ekstra computerkraft skulle være brugt til andre processer. Så en indvendig rens hjælper altså også på din computers ydeevne.

Få lavet en hastighedsoptimering

Udover den indvendige rens, kan du også foretage en hastighedsoptimering i selve softwaren. Når du bruger din computer husker din computer en masse informationer, både midlertidigt og i længere tid. Dette sløver på sigt din computer, og derfor er det muligt med særlige programmer at foretage en hastighedsoptimering, der kan gøre din computer lidt hurtigere og mere effektiv. Der findes både programmer du kan bruge selv, eller en af vores teknikere kan hjælpe dig.

Skal vi gøre din Mac eller PC klar til studiestart?

Står du overfor at skulle påbegynde et nyt studie eller et nyt semester på et igangværende studie? Så lad os sørge for at din Mac eller PC bliver klar til det, så du får de bedste forudsætninger for at få mest ud af dit studie og så du undgår bekymringer om tekniske problemer. Blot opret din sag her på vores hjemmeside, og indlever din computer til reparation – så tager vi et kig på den. Husk at du hos os får hele 20% i studierabat på computer reparationer.